Geronimo ako nije problem jel moze intraday danas da vidimo kako se snalazimo na 4000[pray]
a tamo svi signali ukazuju na rast … inače, nije ti to obrnuti H&S … ramena su mu nekako kržljava … iako stoji na dobrom mjestu i pomalo sliči …
Onaj kržljavi na DLKV ipak možda nešto odradi…
grobi:
1. probijen otpor 3900-4000
2. naredni snažni otpor 4250-4300
3. oscilatori jaki
4. klin u formiranju
zaključak:
postoji mogućnost da snažni oscilatori dovedu grobija do nove razine otpora (4250-4300).
u tom slučaju klin bi malo “izletio” na krivu stranu, što se zna desiti.
da nisi malo zastranio s tim klinovima.
otkako smo isli do 3200 u klinu, svugdje ih vidis[wink]
ne cini mi se ovo pravilna formacija klina, ako jeste odna ih na svakom grafu mozes ucrtati.
po meni ovo nije wedge. meni izgledaju ko 2 trend linea povucena kroz 2 tocke.mozda grijesim..[huh]
grobi: 1. probijen otpor 3900-4000 2. naredni snažni otpor 4250-4300 3. oscilatori jaki 4. klin u formiranju zaključak: postoji mogućnost da snažni oscilatori dovedu grobija do nove razine otpora (4250-4300). u tom slučaju klin bi malo “izletio” na krivu stranu, što se zna desiti.
Vlad, u zadnje vrijeme postao si puno klinova, a među njima neki su bili krivo iskonstruirani, kao i ovaj maloprije.
Prvi oslonac za gornju liniju klina nikako ne može biti na mjestu na kojem si ga ti konstruirao, osim ako ne smatraš da je prevladavajući trend prije stvaranja klina, uzlazni.
ovo jest klin.
hoće li se oživotvoriti- ne znam.
prediktivna snaga klina manja je od snage oscilatora.
Na HT-u se vjerojatno razvija wedge…
Padajući trend. Slažem se.
Dakle, ne griješim.
Ti si krivo konstruirao klin.
Gornja linija tvoga klina ne može imati prvi oslonac u točki prije nego li se klin počeo razvijati.
vlad1111: ” @krpa griješiš. padajući trend-potom uzlazni klin: pad. ” Padajući trend. Slažem se. Dakle, ne griješim. Ti si krivo konstruirao klin. Gornja linija tvoga klina ne može imati prvi oslonac u točki prije nego li se klin počeo razvijati.
može.
zadnji dio prethodne formacije može biti početni dio naredne.
čak i bez spomenute točke, današnji razvoj grobija stvara klin.
ali, ponovo naglašavam, oscilatori su snažniji od formacija.
prevedeno:
oscilatori grobija potvrđuju up trend,
klin se tome suprotstavlja.
prednost dajem oscilatorima.
i uvijek:
1. oscilatori
2. formacije.
idealno je kad su 1. i 2. usklađeni.