Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Brzinski,,, razvija se potencijalna divka na dax-europa, oprez sa shortici, divka puca ako euro50 probije proslotjedno dno.. vix isto mozda okine….

koji TF gledaš? i na čemu divka?

meni je tu propao long.
može se sada ući u short sa malim SLom, makar osobno ne ulazim u smjeru trenda kada je trend ovako jako razvijen.

a i ne trgujem na daxu tako da nisam neka referenca.

TF od 60 min do 480 min, divka dax-a i eurostox_50. Recimo moglo se uci jednostavno na IP na satnom TF Stavim sliku. Bio je cak i neki kao klincic.

Oni koji tu ne vide neki edge evo recimo ihs vulgaris popodne na spydersima

Divke daxa i europe ne bih gledao na cash-u (mislim da admiral siba cash) nego na futuricama jerbo dok sam jos testirao te divke primjetio sam da cash zna AH ponistiti legitimne divke koje bi sasvim uredno odradile.

Dokle ce ovo dobaciti nemam pojma, ponasam se u skladu, sutra je novi dan tj. vec je……
Lijepo Vas pozdravlja balkanski_debil leonidas_primitivac po priznanju….

dobar [emo_palacg] konkretno i vrlo jasno

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

jednostavno i jasno.
admiral i općenito forex brokeri ne daju futures nego cash, ako je neko vidio fx sa futuresima, molio bih da mi javi.

a IHS je pravi bombončić: veliki complexni za kolegu rasplesanog vampira i još mali unutar velikoga.

Prognoza? Pa rast uskoro blizu 10500.[emo_namigusa]

dok je raslo samo se pucaju targeti po 500 pt vise ..sad je ispalo 1500 poena na drugu stranu. [emo_naivan].10500 vs 9100 ..a di cemo sad ?

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Pisao sam tu prognozu na 1975 stranici ovog foruma, kada je index DAX bio na 9815 boda i sada ponovno stavljam taj graf. Sa 9815 ispao tada rast na 10051 boda, što znači rast za 235 boda (vidi graf sa realizacijom). Usput na tom grafu vidi se, da se očekivao veći pad primarnog vala P4.

Prognoza -mislim, da će ovaj pad uskoro prestati i da index DAX ide čak više od onih 10500.[emo_smijesak]

moj komentar je taj ,da takve dugorocne analize nemaju nikakvog smisla..index pici vec 3 god samo up .ok samo pucas novi target pa dok ide..do jednom.[emo_zacudjen]
trend line je pukla i to dobrano..i tek pocinje vrlo volatilan period..

Vlad1111
Drago mi je da si se vratio,
[emo_palacg]

Nema pravila… Očekujem završetak testiranja linije vrata ( iako ne znam kako vrat može biti ispod ramena😄) tijekom. najviše 10-ak dana trgovanja….

Vlad1111, molim info u kojoj smo fazi s tim vratom? Čisto da ljudi budu pripremljeni na ono kaj slijedi. Hvala na odgovoru unaprijed… [emo_smijesak]

3 metode.
a još bi se uz dosta mašte mogla obrnuta glava proglasiti šalicom.

CROBEX je probio, veselite se.
Nažalost, ova korekcija je bila prekratka i premala, što obično znači da neće predaleko, ali to je naravno statistika.
Otpori, ekstenzije i targeti su na 1920, 1940 i 1980.

A šta će rasti? Je li ovo konačno postalo razumno tržište koje će stečajuše tipa INGR, PTKM, IGH, BLJE i slično ostaviti tamo gdje im to fundamenti pokazuju ili će rast biti neselektivan?

Nego euro mi ne izgleda dobro, po ovome mi djeluje da će prošišati tradicionalnu frontu na 1.33 i da je sljedeća stanica 1.32.

Ajmo komentari, da ne pričam sam sa sobom.

New Report

Close