Mogu. Jer moji indikatori i divergencije upućuju na to da će se formirati rame. Npr, evidentan je rastući klin sa targetom 1750. Kad cijena prođe 1768 onda je kasno za crtanje ramena. Ali ste u pravu što se tiče neckline-a to ne može nitko znati sa sigurnošću
Živi bili pa vidjeli.
Nadam se da nisi u pravu jer mi je pun kufer gravitacije zadnjih godina.
[/quote]
Vlad1111 ga negira, a ipak je on TA guru, mag ili što već… [emo_namigusa]
[/quote]
nema sigurnosti.
samo veća ili manja vjerojatnost.
ne znam kako ne vidite manji šampon naopako. upravo se testira neckline…ako test neckline-a prođe, slijedi rast grobija…
[/quote]
Vlad1111, kad bismo vremenski mogli imati potvrdu u kojem će smjeru? Hvala.
Kao što rekoh,vi ćete i dalje po svom. Ja cijelo vrijeme pričam o H&S koji je uzorak nastavka trenda i citiram druge ljude o tome, a vi pričate o reversalu.
NEMA REVERSALA JER OVO NIJE REVERSAL UZORAK ¨!!
H&S je reversal pattern. to što niste shvatili podjelu patterna po njihovoj prirodi na reversal i continuation, to je jedan problem, drugi je što ne pokušavate uopće shvatiti šta vam govorim. treći je što ti citati ne govore o prirodi uzorka nego raspravljaju o generalizaciji i glupoj ideji da jedan lokalni uzorak znači apsolutnu promjenu trenda i onda mudro zaključuju da to ipak nije tako.
Jel ste vi uopće pogledali sliku koju sam stavio u atačment?
da, i pitao sam gdje vam je left leg/lijeva noga na toj slici, da vas potaknem da shvatite što ne valja s vašim lijevim ramenom.
no dobro, ako sam vas uspio potaknuti da malo preispitatae svoje grafove – odlično, ako ne – ništa strašno, život ide dalje.
nema lijevog ramena, pa nema ni desnog ramena a bogami ni ligamenata. samo complexna glava od koje nikakve koristi.
ali situacija je dosta obećavajuća. napravio je impulsni vrh, i ako se ova korekcija sada ne pretvori u silazni trend, ide gore.
potvrda sa probojem vrha na 1840, target 1950-2000.
a dodatno je to u skladu i sa trenutnim inverznim H&S na kojeg je kolega skrenuo pažnju.
filipides@
Nema pravila… Očekujem završetak testiranja linije vrata ( iako ne znam kako vrat može biti ispod ramena😄) tijekom. najviše 10-ak dana trgovanja….
Vlad ti si imao neke targete spx 500 na 500 bodova ili tako nesto, razvio patern kisobrana ili ….sta je s tim
Još cca 2-3 tjedna taljiganja na ovim razinama, a onda se pale raketni motori…tko se nije skrio… [emo_cool]
Posto sam_primitivac i ne kupam se bas nesto,a kosu uopce ne samponiram, ja nisam stigao dalje od jedne jadne crtuljice..
Tek pod okriljem noci medeki su se probili i gapnuli iz sume…
Lijepo Vas pozdravlja balkanski_debil leonidas_primitivac po priznanju….
Vlad ti si imao neke targete spx 500 na 500 bodova ili tako nesto, razvio patern kisobrana ili ….sta je s tim
ne sjećam se točno razine, ali da, u “igri” je bio daljnji pad.
koji se nije desio jer je probijen breakpoint:
zato nije bilo pada spx ispod 666.
banda masonska zaustavila vrijednost indexa taman na njihovom obožavanom broju…
no, rekao sam i sljedeće (prije 6 godina): ako atpl ponovo ne prijeđe 1800 kn (a tada je bio jako volatilan s razinom od cca 1300), past će na 200 kuna.
to smo doživjeli.
rekao sam 2008. i za HT da će pasti na 150 padne li ispod 185 kn…to se tek nedavno desilo. ali se desilo.
uglavnom, iz krize na hr burzi izašao sam neokrznut…povukao s nje sredstva, jer sam bio svjestan minornih prilika i obujma trgovine…
novac se oplodio na jednom drugom terenu…zbog toga nisam pisao ovdje.
sada je i USA burza skupa…prerizično je pa i zbivanja preko baruštine promatram stvarno izdaleka…[emo_namigusa]
aha, ako sam dobro skužio tu vašu TA, škrabanje i to?
ako pogodiš, onda si genije koji je sve predvidio, a ako fulaš, onda je to banda masonska?
jel tako?
mašala!
aha, ako sam dobro skužio tu vašu TA, škrabanje i to?
ako pogodiš, onda si genije koji je sve predvidio, a ako fulaš, onda je to banda masonska?
jel tako?
mašala!
ništa ti nisi shvatio.
pozdrav.