Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kada bude pravi prodajni signal napisaćuvam i nemojte se više opterećivati.

SAM PROTIV SVIH

Odma po bidu. Samo u red stanite.[thumbsup]

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

chuki:

zanima me ako netko zna gdje se i kako prijaviti na ovo?i da li se plaća? Vaš link i još nešto…jel ima business.hr forum?nigdje nisam vidio pa ako me netko može uputiti. tnx

Majstore, ja bih bila sretna da mogu ići. Jednostavno ne mogu zbog posla. Ako bude ikakvih informacija kada se vratiš javi nam, a može i pisanih materijala. Pozdrav.

pa ja bih išao kad bih znao da li se samo pojavi ili se potrebno negdje najaviti…možda i platiti.u svakom slučaju mislim da će biti korisno.
ako odem,javim.
čitam vas redovito i pratim pomalo TA.učim,jel te.:-)

@vlad111
A gdje nam je vlad111, nije se valjda umorio?

mise99:

chuki:

zanima me ako netko zna gdje se i kako prijaviti na ovo?i da li se plaća? Vaš link i još nešto…jel ima business.hr forum?nigdje nisam vidio pa ako me netko može uputiti. tnx

Majstore, ja bih bila sretna da mogu ići. Jednostavno ne mogu zbog posla. Ako bude ikakvih informacija kada se vratiš javi nam, a može i pisanih materijala. Pozdrav.

pa ja bih išao kad bih znao da li se samo pojavi ili se potrebno negdje najaviti…možda i platiti.u svakom slučaju mislim da će biti korisno.
ako odem,javim.
čitam vas redovito i pratim pomalo TA.učim,jel te.:-)

O prodajnom signalu nema ni govora.Na kraju dana se bez razmišljanja tuklo po prodaji jer je jasno da sutra
/danas/ trebalo biti skuplje.Zaista TA za Hrvatsku ne vrijedi,jer i jedan malo jaći igrać može srušit ili podići
burzu.Vjerujem jedino FA i nastojim skupiti što više informacija i po svemu sutra idemo [thumbsup]

Sljedaći otpor tek na 4300. Zaboravite 4000.

Da li će to biti više ili niže nije bitno.Ovaj rast je šansa za velike igraće i oni će dodatno naložiti,a naročito kod
fundamentalno precjenjenih dionica i skoristiti za iskrcaj balasta.Veliki igraći na našem tržištu nisu samo
fondovi nego i organizirane skupine ulagaća koje sinhronizirano djeluju i na ovom forumu.I za to treba kupnji
prilaziti sa povećanim oprezom i kupovati ili prodavati ne radi “mode”ili hita nego radi FA.Da ne bi bilo[cry]

mise99: ” chuki: ” zanima me ako netko zna gdje se i kako prijaviti na ovo?i da li se plaća? Vaš link i još nešto…jel ima business.hr forum?nigdje nisam vidio pa ako me netko može uputiti. tnx ” Majstore, ja bih bila sretna da mogu ići. Jednostavno ne mogu zbog posla. Ako bude ikakvih informacija kada se vratiš javi nam, a može i pisanih materijala. Pozdrav. ” pa ja bih išao kad bih znao da li se samo pojavi ili se potrebno negdje najaviti…možda i platiti.u svakom slučaju mislim da će biti korisno. ako odem,javim. čitam vas redovito i pratim pomalo TA.učim,jel te.:-)
GERONIMO: ” Kada bude pravi prodajni signal napisaćuvam i nemojte se više opterećivati. ” O prodajnom signalu nema ni govora.Na kraju dana se bez razmišljanja tuklo po prodaji jer je jasno da sutra /danas/ trebalo biti skuplje.Zaista TA za Hrvatsku ne vrijedi,jer i jedan malo jaći igrać može srušit ili podići burzu.Vjerujem jedino FA i nastojim skupiti što više informacija i po svemu sutra idemo [thumbsup]
[/quote]
Zato i ne vjerujem tim jačim igračima, jer kod nas nema pravila.

Tek kada prema zakljucnim cijenama CROBEX probije 4000! I nije iduci otpor na 4300, vec na 4400! Ne mozes te otpore postavljati kako tebi odgovara![cool]

Antikristi i masoni, komunisti, ovi-oni, šire sotonske fraze da nas poraze! E moj narode....

Do sada je bilo najvažnije pratiti tržište. Sada polako treba početi pratiti pojedine dionice neovisno o tržištu.
Evo na primjer dvije dionice koje su tek na početku vala dok su neke druge tipa ZVZD, MLNR, IGH itd. već odradite solidan rast.

Otjerali ste vlada sa svojim, daj mi ovo daj mi ono…
Pa evo i ja cu: E vlad jel moze omlet sa sunkom i sirom[lol] [lol] [lol]

BEZ PANIKE, MOLIM

lopina:

mise99: ” chuki: ” zanima me ako netko zna gdje se i kako prijaviti na ovo?i da li se plaća? Vaš link i još nešto…jel ima business.hr forum?nigdje nisam vidio pa ako me netko može uputiti. tnx ” Majstore, ja bih bila sretna da mogu ići. Jednostavno ne mogu zbog posla. Ako bude ikakvih informacija kada se vratiš javi nam, a može i pisanih materijala. Pozdrav. ” pa ja bih išao kad bih znao da li se samo pojavi ili se potrebno negdje najaviti…možda i platiti.u svakom slučaju mislim da će biti korisno. ako odem,javim. čitam vas redovito i pratim pomalo TA.učim,jel te.:-) ”
GERONIMO: ” Kada bude pravi prodajni signal napisaćuvam i nemojte se više opterećivati. ” O prodajnom signalu nema ni govora.Na kraju dana se bez razmišljanja tuklo po prodaji jer je jasno da sutra /danas/ trebalo biti skuplje.Zaista TA za Hrvatsku ne vrijedi,jer i jedan malo jaći igrać može srušit ili podići burzu.Vjerujem jedino FA i nastojim skupiti što više informacija i po svemu sutra idemo [thumbsup]

Zato i ne vjerujem tim jačim igračima, jer kod nas nema pravila.

[/quote]

A zasto onda uopce ovaj forum ako TA ne vrijedi?!
Pa ako nema pravila sta mi tu pisemo i crtamo i analiziramo, bez veze?
Ne bih htio misliti da je tako, ustalom, pravila ce biti sve vise i vidjet ce se koristnost TA upravo u ovakvim vremenima i sad kad nam nije cijelo trziste samo up up up
Mogla je i moja baba kupit IGH na 200 kn i cekati par godina da dodje na 10 000 i poslije pricati kako je ona vrsni investitior

BEZ PANIKE, MOLIM

New Report

Close