Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Head & shoulders protiv svrbezi i peruti[lol]

Ma moze i H&S samo znam da ce opet dolje

BEZ PANIKE, MOLIM

za Vlada

SAM PROTIV SVIH

Crox

SAM PROTIV SVIH

ledo TA brzinski

BEZ PANIKE, MOLIM

Uvjeren sam da će Crobex naići na veći otpor na 4.000 nego što se očekuje. Dugoročne trendovske analize mi to potvrđuju. Nažalost ne mogu postati graf jer mi nije pri ruci, ali se dobro vidi da se priprema pritisak na 4.000. Fibonacci retracement to potvrđuje. Postam navečer.

što veći otpor, to je veći rast i potpora jednom kada se taj otpor probije,

I love the Smell of Profits in the Morning

Iskoristio bi priliku pa bi pozvao i kolegu DI_SU_PARE ako može da nam da svoj komentar i viđenje CROBEX-a
Pozz

Crox

EWT
Mogući scenario.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

što veći otpor, to je veći rast i potpora jednom kada se taj otpor probije,

Praksa potvrđuje. Nakon što period akumulacije prođe kojem kraj još nije na vidiku.
Vidi se i po stanju gotovine na računima fondova. Kad se istroše za više od 50% slobodnih sredstava, može se očekivati i njihova agresivnija kupnja. Ali sve mi kaže – ne još. IMHO

If something is too good to be true...it probably is.

zanima me ako netko zna gdje se i kako prijaviti na ovo?i da li se plaća?

Vaš link

i još nešto…jel ima business.hr forum?nigdje nisam vidio pa ako me netko može uputiti.
tnx

Evo da priložim Poljski index, koji je jako sličan našoj regiji, kako se on kretao.

Evo malo Crobija od danas.

zanima me ako netko zna gdje se i kako prijaviti na ovo?i da li se plaća? Vaš link i još nešto…jel ima business.hr forum?nigdje nisam vidio pa ako me netko može uputiti. tnx

Majstore, ja bih bila sretna da mogu ići. Jednostavno ne mogu zbog posla. Ako bude ikakvih informacija kada se vratiš javi nam, a može i pisanih materijala. Pozdrav.

New Report

Close