Znaci iz ovoga slijedi jacanje dolara prema euru???
&Frankie – da
Usput. Za one koji trguju certifikatima na zlato. Moguc pad sa sadašnjih 1281 na nešto manje od 1251$. Nakon toga rast preko 1350.
P.S. Brutalni?
Ma ludilo ako je tako ka sta govoris.
Prema terminologiji moze se reci: procurio trokut.[emo_palacd][emo_palacd][emo_dolar]
Prema terminologiji moze se reci: procurio trokut.[emo_palacd][emo_palacd][emo_dolar]
trenutak istine je na 1765.
ako uopce dodje jer je mali TF (1h) u bullu.
Stavio sam prošli puta graf EUR/USD. Izgleda, da stranica ne valja. Evo još jedan pokušaj….
Usput stavljam i graf indexa sp 500. Postoje šanse, da se radi o ending diagonal Triangle (rastući trokut) sa poslednim rastom do 1800 mada mislim, da treba polako zatvarat pozije. Osim američkih brodara. Mislim, da će BDI index uskoro u ponovan rast.
Brutalni???[emo_beztona]
rekao sam vam da je target HS preko 1800. cca 1850.
izmjerite. meni se ne da..
sta sad triba o tome pricati dalje?
[emo_zloban]
Ovaj prognozira kao obično veliku pi….u. [emo_ooooo]
http://4.bp.blogspot.com/-5O3knP3cN7k/UpPMdu0i8LI/AAAAAAAAXQA/QAIUiIobi80/s1600/WLSHWEEKLY.png
Kako radite krivulje-projekcije a da izolirate white noise – error term ili kako hocete?
Desezonalizacija uz lin reg ili?
Ukratko samo?
Dal je tko radio 3d integriranje sa density funkcijom?
Ne mogu pogodit ni kad je šansa 50:50, a t bi 3D uvodio? Nećeš razbojniče!
Kako radite krivulje-projekcije a da izolirate white noise – error term ili kako hocete?
Ukratko samo?
Ajde pojasni što u stvari radiš i što želiš postići.
Ukratko samo?
Ajde pojasni što u stvari radiš i što želiš postići.
[/quote]nezna ni on sam [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]
Ne mogu pogodit ni kad je šansa 50:50, a t bi 3D uvodio? Nećeš razbojniče!
[/quote]
A je, previse je i crno-bijeli pogled na stvari….
O.T. Znam da nisam bas uredan na ovom forumu, ali ljubomoran sam na ovu lubanju sto je kolega James dobio pa bi molio PD da i meni udijele jednu, unaprijed zahvalan Vas balkaski_primitivac leonidas