Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

vidimo da od zaustavljanja ništa.koja je sljedeća granica crobex-a?

txs !

pukla trend linija od dna 2009 , ali sto ce ti to pa ne trgujes crobex ..[emo_zacudjen]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Kolega amerikanac da li se RSI ohladio?

da li ima netko tehničku analizu za belje?

tjedno zatvaranje treba iznad 55 ,u protivnom provalija …
nemam blje niti planiram kupovati

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Ameri luduju sa rastom. Index sp 500 mogao bi još do nekih 1779 mada polako stiže hlađenje pa onda postizanje novih vrhova.[emo_smijeh]

Naduvali se ameri sa indexom sp 500 skoro do onih 1779. Mogli bi i preći (samo ne sutra – onda idu ovaj put i do 1803) mada kako oni – short term momentum ended the day quite overbought.

Polako treba zatvarat pozicije. Osim njihovih brodara – oni su u rastu.[emo_namigusa]

alo , alo

vratio se Brutalni Kapital!
da vidim ovacije…
[emo_zloban]

tko misli da crobex ide u korekciju (pad) od cca 50 poena u slijedecih 7 dana?

novi support ce se traziti!
ideje na sunce.[emo_novac]

Ameri luduju sa rastom. Index sp 500 mogao bi još do nekih 1779 mada polako stiže hlađenje pa onda postizanje novih vrhova.[emo_smijeh]

Naduvali se ameri sa indexom sp 500 skoro do onih 1779. Mogli bi i preći (samo ne sutra – onda idu ovaj put i do 1803) mada kako oni – short term momentum ended the day quite overbought.

Polako treba zatvarat pozicije. Osim njihovih brodara – oni su u rastu.[emo_namigusa]
[/quote]

ide hladanje kad dodju do tagreta H&S .
halo?

Kolega amerikanac da li se RSI ohladio?

ovo je katastrofa od analize.
sve si fulao.
nista nije dobro napravljeno.

tjedno zatvaranje treba iznad 55 ,u protivnom provalija …
nemam blje niti planiram kupovati
[/quote]
Zato je zmajki kupio blje…[emo_smijesak]

A BALVANA!!! :) :) :)

& Brutalni.

Daj ne lupetaj o H&S-u radije stavi koji graf.[emo_ooooo]

P.S. Usput – procurio kanal na EUR/USD.

…P.S. Usput – procurio kanal na EUR/USD.

I gdje ce dolar onda po tebi s obzirom na ovo curenje.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Stavio sam prošli puta graf EUR/USD. Izgleda, da stranica ne valja. Evo još jedan pokušaj….

Usput stavljam i graf indexa sp 500. Postoje šanse, da se radi o ending diagonal Triangle (rastući trokut) sa poslednim rastom do 1800 mada mislim, da treba polako zatvarat pozije. Osim američkih brodara. Mislim, da će BDI index uskoro u ponovan rast.

Brutalni???[emo_beztona]

New Report

Close