stisnite to jos mrvu pa da mozemo krenuti kako treba [emo_ooooo]
Odrasta li negdje Croman ili zašto u vrijeme krize volimo superheroje
bojim se da ne odrasta nikako… [emo_zloban]
Lijep pozdrav svima!
Prije nekoliko tjedana počeo sam čitat i pratit ovaj forum a evo danas sam se uspio i registrirati. Nikada još nisam pisao po forumima i ovo mi je prva poruka 🙂
Molim sve da imaju razumijevanja i da se ne ljute na mene ako nešto krivo napišem ili pogriješim temu; u najkraćem mogućem roku pokušat ću to ispraviti.
A sada jedno pitanje…
Na stranicama Zagrebačke burze skinuo sam financijska izvješća Adris grupe u pdf i xls formatu. Uspoređujući ih, primjetio sam da se podaci razlikuju.
Konkretno, govorim za Godišnje izvješće 1Y., revidirano, konsolidirano, 2012. godina.
Dakle pitanje je, koji FI je “ispravan” i iz kojeg se crpe podaci?
Pretpostavljam da bi oba trebala bit ispravna ako su kao takva i objavljena na ZSE, ali….?
Unaprijed hvala na odgovorima!
P.S. Nemam nikakvog iskustva sa financijama, niti sam ikad učio nešto o tome, ali bi volio naučiti 🙂
Evo što ‘grah’ Bulberu reče o ‘shakeu’, to jest HLF
http://distributizam.com/bulber/2013/07/24/evo-sto-grah-bulberu-rece-o-shakeu-to-jest-hlf/
Zabave radi, fundamentalist Birtić zamolio je tehničara Marketicha da vidi što ‘grah’ kaže o Herbalifeu. Osim standardne napomene da nitko od Distributista savjet ne traži, niti bi ga dao, ovdje još treba dodati da je Birtić kupio HLF još prije stock splita, a Marketich nema dionicu
mogu li dobiti druga mišljenja? [emo_smijesak]
ingra bottoming proces ,mozda ovdje prolazi slika..pozdrav
ATPL zastavica lijepo izgleda
tomo…ovdje je prosla..pojavit ce se..
k pax slazem se za flag..
ATPL zastavica lijepo izgleda
Do kojih bi visina mogla vioriti zastavica.,moze graf?
Do kojih bi visina mogla vioriti zastavica.,moze graf?
[/quote]
Target ispada negdje izmedju 410 i 420 zavisno gdje (i ako) probije.
upload grafa ne prolazi