Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Baron: ” Evo još jednog bull primjera vrlo sličnog renutnom Crobexu. H&S primjer. Ali razlikuje se po tome što je od glave do ramena manji rast ili razmak. ” kad već lažeš nemoj lagat preočito. jer ovo je obrnuti H&S što znači da velik rast tek slijedi. inače ti se nebi obraćao jer nema smisla ali neznam koga ti lažeš – sebe ili druge?

nema potvrde da je H&S .. korekcija je bila zbog više razloga od kojih su neki riješeni, dok se opet javljaju neki novi problemi (globalno)…H&S je jedan od mogućih scenarija…ali ništa još nije riješeno..pogotovo ako pogledate malo TV pa skužite kako su Ameri i cac-ovi, dax-ovi i slični rasli na jako malim prometima

Vadi jedan krumpire i upita ga drugi jesu li dobri krumpiri, a ovaj prvi mu odgovori da ovi bolji i jesu, a ovi gori i nisu.

slike ti uopce nisu slicne
i ne odgovara ovaj uzorak
pogledaj razine otpora.
bar ja tako mislim.
prolistaj tu knjizicu malo bolje i daj nam jos koji primjer.
NHF
[lol] [lol] [lol]

Ne kužim šta si to ovdje postao moju sliku???
Pa to je medvjeđi signal za down, ali na rastućem WEDGE uzorku.
Ako si ti Murphy-a prelistao , budi tako dobar pa me razuvjeri grafom, a ne glupostima, u kojima samo negiraš sličnost uzorka. NHF[wink]

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

zvzd

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

daculo:

slike ti uopce nisu slicne
i ne odgovara ovaj uzorak
pogledaj razine otpora.
bar ja tako mislim.
prolistaj tu knjizicu malo bolje i daj nam jos koji primjer.
NHF
[lol] [lol] [lol]

Ne kužim šta si to ovdje postao moju sliku???
Pa to je medvjeđi signal za down, ali na rastućem WEDGE uzorku.
Ako si ti Murphy-a prelistao , budi tako dobar pa me razuvjeri grafom, a ne glupostima, u kojima samo negiraš sličnost uzorka. NHF[wink]

kriva slika

http://www.youtube.com/watch?v=UrU5t6ab7Vo

@Baron
daculo ti je pokazao da ti je nagib krivi na downtrendu.
Ne moze biti prema gore nego horizontalno!

@vlad1111

Ide li ledo sutra do 14 000 ili se odbija prije toga?
Sto mislis?

BEZ PANIKE, MOLIM

grobi:
1.jak otpor u rasponu 3900-4000
2. oscilatori snažni!!!
3. formira se rastući klin- eventualnio pad???

hoće li otpor, koji de facto i doprinosi stvaranju klina, biti presnažan pa će i oscilatori oslabiti???
vidjet ćemo bitka traje.

no, ako fondovi odluče napraviti paniku prema dole…

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

@Baron

daculo ti je pokazao da ti je nagib krivi na downtrendu.
Ne moze biti prema gore nego horizontalno!

Ma vidio sam. Kad je wedge tako strmo prema gore, sigurno se neće desiti daljnji rast.
Ne vjerujem da tih par stupnjeva u nagibu šta znači, a ne mijenja puno smisao.

Uvjeren sam da će Crobex naići na veći otpor na 4.000 nego što se očekuje. Dugoročne trendovske analize mi to potvrđuju. Nažalost ne mogu postati graf jer mi nije pri ruci, ali se dobro vidi da se priprema pritisak na 4.000.
Fibonacci retracement to potvrđuje. Postam navečer.

If something is too good to be true...it probably is.

Uvjeren sam da će Crobex naići na veći otpor na 4.000 nego što se očekuje. Dugoročne trendovske analize mi to potvrđuju. Nažalost ne mogu postati graf jer mi nije pri ruci, ali se dobro vidi da se priprema pritisak na 4.000.
Fibonacci retracement to potvrđuje. Postam navečer.

Pa evo danas ili sutra smo na 4000. Znači da otpor stiže uskoro?

@Baron
Misljenja sam da ce se crobex odbiti od 4000 i doci vjerojatno polako do 3200 na dvostruko dno. Zasto ne?
Ali ipak je u TA bitan nagib od par stupnjeva. Mozda u ovom kontekstu kad svi mislimo da ce dolje moze se ciniti da nije, ali u nekim drugim uvjetima bi bilo jako bitno.
Ma i sad je bitno samo sto ne mijenja smjer crobija

BEZ PANIKE, MOLIM

Jedina smetnja tome je činjenica da bi dividenda HT-a imala dovoljno snage probiti 4.000 ako se većina reinvestira. Ako ne, odbijanac. IMHO. Ne mislim samo na prelazak 4.000 već i na dovoljno likvidnosti za održavanje preko tog nivoa, čemu sadašnji mali prometi ne idu u prilog.

If something is too good to be true...it probably is.

@Baron

Misljenja sam da ce se crobex odbiti od 4000 i doci vjerojatno polako do 3200 na dvostruko dno. Zasto ne?
Ali ipak je u TA bitan nagib od par stupnjeva. Mozda u ovom kontekstu kad svi mislimo da ce dolje moze se ciniti da nije, ali u nekim drugim uvjetima bi bilo jako bitno.
Ma i sad je bitno samo sto ne mijenja smjer crobija

I ja sam razmišljao na dvostruko dno, ako ne upali Head & Shoulders. Vidjet ćemo.

New Report

Close