Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

100 za trud, da netko želi crtat po pravilima EWT. Ipak treba napomenuti, da val 4 po EWT ne sme biti viši od vala 2 (mora biti owerlap). Zato se vjerovatno radi o ABC korekciji.

Može netko rec sta kaže tehnicka za hdel????

Može netko rec sta kaže tehnicka za hdel????

na HDEL se vidi klasična shinkasen formacija.

EURUSD 1,3705.
pozdrav katastrofičarima i euroskepticima.

A je lijepo je naslikio kolega Inverter onaj ihs negdje polovicom 12 mjeseca..

na atpl dodirnuto 250,00 kn. daljnji razvoj događaja ? inverter, posebno me interesira tvoje mišljenje .

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

čini mi se da je na ATPL stvoren HS obrazac ?! target nekih 290 kn ?
ima li neki znalac da potvrdi ili opovrgne?
hvala

na atpl dodirnuto 250,00 kn. daljnji razvoj događaja ? inverter, posebno me interesira tvoje mišljenje .
250 slomimo idemo dalje prema 300 kn ..volumen zadovoljavajuci ..jos se mora povecati ..

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Zlato se sprema poletjeti, zadnji vrh revalorizirano je 2500.

Zlato se sprema poletjeti, zadnji vrh revalorizirano je 2500.
graf i objasnjenje ???

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

a mogla bi krenuti 3 od velike 5.
vrh iz 80ih revaloriziran u današnje novce je cca 2500.

Prognoza zlata

http://www.poslovni.hr/forum/tema/tehnicka-analiza-grafovi-savjeti-i-analize-2434?page=1949

count i dalje važi[emo_novac]

Dobio sam obavijest na mail da KORF treba kupiti i da je ciljana cijena 218,08 kn.tehničari (inventer …) molim komentar

New Report

Close