znam da je jedinstvena ali mislim da bi uz pomične prosjeke dobili sliku koliko se moramo udaljit od prosjeka za potvrdu da nije bear…imam još pola love pa zato
@ mandatar
da, na ht-u jučer čisti buy signal prema oscilatorima.
obzirom na jučerašnji pad, danas je bio potreban oprez…
ledo- danas prema oscilatorima blizu sell signala.
a grobi prema prognozi- rovovska bitka između 3900-4000.
bit će to interesantan ponedjeljak
mislim da je prognoza za ponedeljak za moj ledo…..ledena.
@ mandatar da, na ht-u jučer čisti buy signal prema oscilatorima. obzirom na jučerašnji pad, danas je bio potreban oprez…
Istina, jučer na HT-u pravi BUY signal, ali mislim da će pričekati.
[color=green]U ponedjeljak na više dionice se kuha KLIN čorba[thumbsup][/color]
@ gablec koliko znam, svaka korekcija je jedinstvena. mislim da usporedba ne bi imala smisla. @ ina ina je već danas pomalo izgubila dah.
Ma INA je već na 2100 izgubila dah. Ovi mirovinci sada izgleda zadovoljavaju Sanadera pa forsaju toliko da će i grafovi popucati. Naravno posljedice toga će se osjetiti.
U ponedjeljak crobex bi mogao malo dolje zbog ovog odbijanca, pogotovo ako se ht ne oporavi i digne ga.
Jerbo mislim da ce i ina malo na time out pa tko zna koliko ce ovo sve skupa nadolje.
cini mi se moguce da ht ode malo gore i zakoci prenagli pad crobexa[undecid]
Sad vec pretjerujem, tko bi to znao kako ce sve ovo skupa zavrsiti i koliko ce korekcija potrajati
Otvorit oci i nesto zaraditi…[shocked]
Također mislim i za HT. Prošla su vremena kada se lupalo po asku ide sve up,up. Ljudi su se opekli i teško ih je navući ovakvim navlakušama. Ali još uvijek se netko zanese kao danas na DIOKIu. Grafovi DIOKI-a prije ovog rasta su jasno pokazivali pad. Međutim, ova zadnja dva dana su pokazala da je graf ipak u pravu. Ali netko je lijepo svoje utopio na brzinu, a netko večeras opet plače.
Grafovi DIOKI-a prije ovog rasta su jasno pokazivali pad.
Možeš li pokazati kako su to grafovi pokazivali pad. Hvala!
Istina RSI je poslije velikog pada porastao u skladu s cijenom. Cijene se vukle dugo ispod SMA 20 uz pad prometa i naravno cijene. RSI također u padu kada su padale cijene. Istina momentum je bio nizak, ali nisam se mogla na to osloniti. Ali eto ode gore, a ja mislila suprotno. Valjda ću nešto naučiti iz ovoga. Ima puno sličnih grafova ovome, ali cijena nije otišla gore u dva dana. Ali taman vidiš buy signal, malo pogledaš oko sebe, a evo stiže već i sell signal. Sada je tako na burzi. Taman kada se na to naviknem ona će krenuti drugim ritmom… usporeno.
@fazan
Može li pomoć? Evo npr. HT, onako kako ja vidim graf (gledam trenutno zadnja 3 mjeseca), ukazuje na pad. Naravno moguće je da odskoći malo dva-tri dana i onda puk dole. Da li i tebi graf tako izgleda?
Postoji li u grafovima Dalekovoda i Ine gap koji još nije popunjen? [undecid] Puno toga ovisi o HT, šteta ako Crobex povuče ATPL dolje.
nastavak….. a kada gledam OBV kod HT pokazuje mi rastući trend. Više ništa ne razumijem.