Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

znam da je jedinstvena ali mislim da bi uz pomične prosjeke dobili sliku koliko se moramo udaljit od prosjeka za potvrdu da nije bear…imam još pola love pa zato

Vadi jedan krumpire i upita ga drugi jesu li dobri krumpiri, a ovaj prvi mu odgovori da ovi bolji i jesu, a ovi gori i nisu.

@ mandatar
da, na ht-u jučer čisti buy signal prema oscilatorima.
obzirom na jučerašnji pad, danas je bio potreban oprez…

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

ledo- danas prema oscilatorima blizu sell signala.

a grobi prema prognozi- rovovska bitka između 3900-4000.
bit će to interesantan ponedjeljak

mislim da je prognoza za ponedeljak za moj ledo…..ledena.

@ mandatar da, na ht-u jučer čisti buy signal prema oscilatorima. obzirom na jučerašnji pad, danas je bio potreban oprez…

Istina, jučer na HT-u pravi BUY signal, ali mislim da će pričekati.
[color=green]U ponedjeljak na više dionice se kuha KLIN čorba[thumbsup][/color]

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

@ gablec koliko znam, svaka korekcija je jedinstvena. mislim da usporedba ne bi imala smisla. @ ina ina je već danas pomalo izgubila dah.

Ma INA je već na 2100 izgubila dah. Ovi mirovinci sada izgleda zadovoljavaju Sanadera pa forsaju toliko da će i grafovi popucati. Naravno posljedice toga će se osjetiti.

U ponedjeljak crobex bi mogao malo dolje zbog ovog odbijanca, pogotovo ako se ht ne oporavi i digne ga.
Jerbo mislim da ce i ina malo na time out pa tko zna koliko ce ovo sve skupa nadolje.
cini mi se moguce da ht ode malo gore i zakoci prenagli pad crobexa[undecid]
Sad vec pretjerujem, tko bi to znao kako ce sve ovo skupa zavrsiti i koliko ce korekcija potrajati
Otvorit oci i nesto zaraditi…[shocked]

BEZ PANIKE, MOLIM

Također mislim i za HT. Prošla su vremena kada se lupalo po asku ide sve up,up. Ljudi su se opekli i teško ih je navući ovakvim navlakušama. Ali još uvijek se netko zanese kao danas na DIOKIu. Grafovi DIOKI-a prije ovog rasta su jasno pokazivali pad. Međutim, ova zadnja dva dana su pokazala da je graf ipak u pravu. Ali netko je lijepo svoje utopio na brzinu, a netko večeras opet plače.

Grafovi DIOKI-a prije ovog rasta su jasno pokazivali pad.

Možeš li pokazati kako su to grafovi pokazivali pad. Hvala!

I love the Smell of Profits in the Morning

Istina RSI je poslije velikog pada porastao u skladu s cijenom. Cijene se vukle dugo ispod SMA 20 uz pad prometa i naravno cijene. RSI također u padu kada su padale cijene. Istina momentum je bio nizak, ali nisam se mogla na to osloniti. Ali eto ode gore, a ja mislila suprotno. Valjda ću nešto naučiti iz ovoga. Ima puno sličnih grafova ovome, ali cijena nije otišla gore u dva dana. Ali taman vidiš buy signal, malo pogledaš oko sebe, a evo stiže već i sell signal. Sada je tako na burzi. Taman kada se na to naviknem ona će krenuti drugim ritmom… usporeno.

@fazan
Može li pomoć? Evo npr. HT, onako kako ja vidim graf (gledam trenutno zadnja 3 mjeseca), ukazuje na pad. Naravno moguće je da odskoći malo dva-tri dana i onda puk dole. Da li i tebi graf tako izgleda?

Postoji li u grafovima Dalekovoda i Ine gap koji još nije popunjen? [undecid] Puno toga ovisi o HT, šteta ako Crobex povuče ATPL dolje.

Moto Nautilusa: MOBILIS IN MOBILI

@fazan

nastavak….. a kada gledam OBV kod HT pokazuje mi rastući trend. Više ništa ne razumijem.

New Report

Close