Nisu se povlačili, povlačili su ih drugi u slučaju poraza, za noge pa na hrpu.
Ima li još koji spartanac na INGR?
Odbijanac od donjeg Bollingera bi mi legao kao budali dva šamara.
Kolegice Turion jos ste zaboravili da me posaljete na tusiranje i hladjenje glave….i da ono nesto o fedu svemogucem ne sjecam se tocno bas…
Sto se tice povlacenje, nisu spartanci vise ono sto pise na wikipediji!
Ima vec preko nekoliko da smo presli u gerilu…
Evo recimo danas da nisam imao edge ne bi ni srljali kao ovce samo da izginemo, medjutoa napad je bio uspjesan, zatim povlacenje u sumu, postavljanje zasjede, cak je upalo par likova(i jedna plavusa) sa istetoviranim FED i BEN na glavi…Brza egzekucija i to je to….
Mogao bih Vam pojasniti ovu zgodu u par grafova, ali me strah kako bi Vas samo jos vise zbunio
Lijepo Vas pozdravlja balkanski debil leonidas primitivac po priznanju….
Da ne spamam skroz temu evo bar neki graf-zlatno jaje…
nafta ,sve prema voznom redu
…nafta, tjedni graf. Nalazimo se na liniji trenda. To je poprilično jak suport kojeg treba proboti.
lp svim trgovcima i investitorima
ne nužno danas, ali u vrlo skorom vremenu slijedi
kak je dobro pljusnuo, a čini se da će u ponedjeljak nastaviti jer još nije zrela korekcija.
kak je dobro pljusnuo, a čini se da će u ponedjeljak nastaviti jer još nije zrela korekcija.
[/quote]
A petak sutra? Kod njih se radi.
@ferengi
sto kaze graf i strelice za dlkv,lkri,thnk i dr koji su jako pali?
HELLAS!! [cool]
Što se tiče Crobeksa, vrlo sam zadovoljan ponašanjem prediktivnog modela. Nakon dnevnog signala, prve strelice dobili smo prvo 4-5 dana bočnog gibanja, onda malo muke, ali nismo vidjeli još nižu cijenu eć punih 13 dana trgovanja. Na dvosatnom grafu je vrlo lijepo uhvaćen trenutak tog ekstrema.
Dalekovod , je moj prediktivni model "podsjetio" da su gibanja cijena nestacionaran, nelienaran, stohastički process ( većinom ), prema kojem treba iamti respekt. Ovisno o načinu korištenja sustava, a) ako je all in na signal – stop out b) ako je skupljanje paketno prema signalima, sa povećanjem udjela, onda smo imali prvi trejd gore oko 190 sa malom količinom i sad čekamo 😀
Atpl, iako je prve signale "vratila" (nakon čega se fast slomila) … drugi signal je pregažen kao i na DLKV.
Sa druge strane THNK i HT, PTKM, značajno bolje ponašanje.
Što se tiče Crobeksa, vrlo sam zadovoljan ponašanjem prediktivnog modela. Nakon dnevnog signala, prve strelice dobili smo prvo 4-5 dana bočnog gibanja, onda malo muke, ali nismo vidjeli još nižu cijenu eć punih 13 dana trgovanja. Na dvosatnom grafu je vrlo lijepo uhvaćen trenutak tog ekstrema.
Dalekovod , je moj prediktivni model "podsjetio" da su gibanja cijena nestacionaran, nelienaran, stohastički process ( većinom ), prema kojem treba iamti respekt. Ovisno o načinu korištenja sustava, a) ako je all in na signal – stop out b) ako je skupljanje paketno prema signalima, sa povećanjem udjela, onda smo imali prvi trejd gore oko 190 sa malom količinom i sad čekamo 😀
Atpl, iako je prve signale "vratila" (nakon čega se fast slomila) … drugi signal je pregažen kao i na DLKV.
Sa druge strane THNK i HT, PTKM, značajno bolje ponašanje.
Ti si zadovoljan svojim "prediktivnim modelom"? Pa daj nas više poštedi tih svojih bezveznih grafova i svojih "modela" koji ne znače apsolutno ništa. Kako netko može bit tako dosadan i stavljat slike sa teletradera? Jel da ja počnem stavljat grafove sa 200 dnevni prosjekom i divim se tome čudu ? Zanimljivije je gledati farbu kak se suši od tvoji nazovi grafova a i više se da naučiti [thumbsup]
Zašto ne znače "apsolutno ništa". ??
Teletrader jest doista krajnje primitivan alat, no sa njim se lako mogu vizualizirati neki probni modeli, otkriti neke logičnosti ili nelogičnosti, donjeti sud okvirno o prediktivnoj moći modela etc… koje se onda mogu uprogramirati u moćniju platformu koja koristi tickbytick analizu.
Evo primjer kako se može na podacima od nekoliko godina (minutni podaci za 2008-2009-2010) testirati (testni uzorak Russell2000 etf TNA dakle x3).
Naravno to nije dovoljno precizna analiza, al je sasvim dovoljno za testiranje određenih ideja, te njihovoj sposobnisti da se nose sa Mr. Marketom.
Ajde Vi nama gospon seljobeljo,
odgovorite onda zašto mislite da je besmisleno to sve?
Ja otvoreno priznam da je model na nekim dionicama, da se tako izrazim dobio po piiiipp …. i nije me sram, jer to je naprosto stvarnost. Poanta je što i kako se koji model ponaša dugoročnije malo [tongue]