KIšovito. Index pao na 1291,98. Postao dugoročni investitor. [cry] Svi kupuju dionice Facebook (ja ih ne želim).
Ima li netko ideju za index sp 500 ? Za sada moguč pad na 1267,08 mada je već sada prilično owersold.
[/quote]
Tigruse – slušali smo, mada priznajem nisam nisam baš vjerovao u taj scenario. [cool]
P.S. U istinu palo na 1266,74
KIšovito. Index pao na 1291,98. Postao dugoročni investitor. [cry] Svi kupuju dionice Facebook (ja ih ne želim).
Ima li netko ideju za index sp 500 ? Za sada moguč pad na 1267,08 mada je već sada prilično owersold.
[/quote]
Tigruse – slušali smo, mada priznajem nisam nisam baš vjerovao u taj scenario. [cool]
P.S. U istinu palo na 1266,74
[/quote]
Kolega Knecht( uvijek sam se pitao kako se to čita Kneht ili Knešt)?
Može i na PM
CROBEX_mjesečni
A čovječe, nadao sam se da neće biti ovako.. Bila je savršena prilika za jedan dobar i solidan rast.. A kad neće gore, ići će dolje..
Probijen je i kanal koji je trebao obuzdati Crobex..
Jedino što je ostalo je trend linija i prošlo dno na cca 1240..
Da li će trend linija izdržati, nemam pojma, vidjet ćemo.. A dva patterna koja se upravo realiziraju ne ulijevaju nadu..
Prvi je BigM, ili double top, kako vam paše.. Drugi bi bio Bear Flag vulgaris.. Oba ciljaju na isti target.. A RSI u banani..
Dovraga i bestraga.. [sealed]
Evo da se nadovežem na svoj post od 02.06.2012.
Neloš rezultat projekcije.
http://www.thebullbear.com/photo/msworld-mo2/next?context=album&albumId=3301355%3AAlbum%3A69941 ,malo tehnikalija …sve neki shamponi [shocked]
Samo bih stavio jedan komentar na temu analize indexa SP-500, pod tačkom 2. desno na temi TA ovog furuma, kojeg stavlja:
Za Admiral Markets
Sandro Skansi
Val 4 ne može biti niži od vala 2 – zato je ovakva analiza pogrešna (nema owelap).
Inače mislim, da indexu idu još gore.
sutra u 9.30 sjednica SNB-a.
may the peg be with us.
sutra u 9.30 sjednica SNB-a.
may the peg be with us.
1.5% rasta, ništa od toga.
A nisam ni očekivao takvu odluku. Tako nešto sumnjam da ćemo ikada više vidjeti.
Nema tu rješenja, zbog bezvrijednosti € moraju uništavati vlastitu valutu ali će barem štampati minimalno koliko moraju.
Alternativa je da proglase € nekonvertibilnim, uvedu neke reciprocitete za razmjenu ili slične glupe ideje što ne vjerujem da će se desiti, možda privremeno kada će grčka izlaziti iz € zone.
A realno, nakon što se € sruši na ajmo reć 1.15, vjerojatno će krenuti opet gore. Što neće donjeti neki rast CHFu ali će smanjiti pritisak.
1.5% rasta, ništa od toga.
A nisam ni očekivao takvu odluku. Tako nešto sumnjam da ćemo ikada više vidjeti.
Nema tu rješenja, zbog bezvrijednosti € moraju uništavati vlastitu valutu ali će barem štampati minimalno koliko moraju.
Alternativa je da proglase € nekonvertibilnim, uvedu neke reciprocitete za razmjenu ili slične glupe ideje što ne vjerujem da će se desiti, možda privremeno kada će grčka izlaziti iz € zone.
A realno, nakon što se € sruši na ajmo reć 1.15, vjerojatno će krenuti opet gore. Što neće donjeti neki rast CHFu ali će smanjiti pritisak.
[/quote]
neće dopustiti takve zajebancije.
1,20 je siguno, nisam ni ja očekivao ništa od ovog, maksimum koji bi bio realan za očekivat je da izjave da imaju spremne protumjere u slučaju za nepovoljan ishod grčkih izbora koje mogu odmah u nedjelju aktivirat. ali čekanje je jedino pametno trenutno. grčki indeks bjesomučno raste par dana, očekujem da će pobjedit proeuro koalicija.
INGR-R-A
Ovo jedna TA za ingru,iako je tu teško išta predvidjeti.
Nailazi na otpor liniju gornjeg kanala,a ima i još od prije horizontalnu liniju otpora koji se sijeku u istoj točci.
Uglavnom veći otpor na nekih 7.77kn.
Joj,joj što ste me nagradili sa jedinicama,a ja vam želio otvoriti oči.
Učiti,učiti i samo učiti,da bi mogao razlučiti šta je dobro,a šta loše. TBF
Evo još jedan graf za ingr-r-a.
Još uvijek se nalazi u kanalu,padajučem.
Očekujem jaču potporu na 5.30 kn,ali ako i to popusti,onda bi mogli vidjeti i novo dno.
Nemam INGR-R,niti je mislim kupovati,nije to moj tip dionice.