e da nije mi prosao drugi graf ..ispricavam se
Inače, za tvoju informaciji SPX može pasti i puno niže…..
da da ali onda USD mora gore jer babyboom penzioneri moraju od nečega živjeti … usput će i nafta privremeno dolje kako bi uopće stigli do mall-a… sve su to dečki i algoritmi skenirali posljednjih godina, izračunali , procijenili i pažljivo kontroliraju
[kiss]
da da ali onda USD mora gore jer babyboom penzioneri moraju od nečega živjeti … usput će i nafta privremeno dolje kako bi uopće stigli do mall-a… sve su to dečki i algoritmi skenirali posljednjih godina, izračunali , procijenili i pažljivo kontroliraju
[kiss]
[/quote]
samo sam naveo da nije dovoljno reći ne smije ispod xxxxx pa će biti xxxxx
to nije točno
molim dežurne tehničare da prokomentiraju današnji odbijanac, koji je realtivno na malenom volumenu, pogotovo zadnjih sat vremena, kada je protrgovano 200-ak tisuća kuna, po mojem mišljenju to ne znači da će ovo danas značiti preokret trenda. Molim tuđa mišljanja, evo ja iskreno razmišljam kratiti pred kraj dana na nekoliko pozicija
Smeo pasti?
Jeste, što ne bi, jel lepo vreme kod Vas kolega?
KIšovito. Index pao na 1291,98. Postao dugoročni investitor. [cry] Svi kupuju dionice Facebook (ja ih ne želim).
Ima li netko ideju za index sp 500 ? Za sada moguč pad na 1267,08 mada je već sada prilično owersold.
Svaki put kad otvorim ovaj topic, temu koja bi trebala biti puna grafova i objašnjenja slika projekcija kretanja tržišta uvijek se iznova razočaram…Savaki drugi post od mauricija i njemu sličnih , koji očekuju da će im netko sve stavit pred njih, a oni na tome zaradit lovu….Nimalo truda uloženog u znanje, no to je izgleda svugdje postala praksa….Sve je manje onih koji postaju grafove, i analiziraju iste jer je stvar postala besmislena…
Osobno i dalje radim analize , ali ih više ne postam po forumu već šaljem određenom krugu ljudi na mail…Ako se i razvije diskusija, bar bude konkretna….
Za kraj ću postati jedno svoju analizu od prije koju sam radio prije cca tjedan dva glede kretanja Amera…Znam da će biti skeptičnih…I za takve mogu poslati sliku iz svog portfelja gdje se vidi kupnja i prodaja FAZ-a sa debelom zaradom….
A za one koje zanima kako to izgleda, nek otvaraju slike redom (SPX0,1,2,3,4)
Flyer rekao si jednom, da razmišljaš ewt-ovski a zašto ih onda ne stavljaš? Stavljati samo fibo omjere za mene je k…c. Nemaš dugoročnog ewt counta, nemaš pivot potpora ili otpora pa bez toga to ti je kao mlin na vjetar. Jedanput izgubiš sve.
Bitno je samo uzeti dogoročni ewt count i vjerovati u njega. Kupiti dobre dionice koje dobrih firmi koje postoje godinama i dišu sa indexima pa makar i fulao nešto bitno je tada ne prodati jer jednostavno znaš, da će opet porasti.
Napisao sam ti već jednom, da znaš puno više ali stavljaš ovdje jako malo.
Evo mog duforočnog counta, kejeg pratim već duže vrijeme i donosi lovu. Dobro ako nečeš stavljati pravih grafovo tvoj problem. Koliko sam te do sada pratio razmišljaš kako "bear" i to ti ej onda do sada moralo donosti gubitke. ja vjerujem samo u dugoročnu rast uz manje korekcije.
P.S. ne treba ovo, da se razvijue u neku debatu jer namam vrijemena. AJD
KIšovito. Index pao na 1291,98. Postao dugoročni investitor. [cry] Svi kupuju dionice Facebook (ja ih ne želim).
Ima li netko ideju za index sp 500 ? Za sada moguč pad na 1267,08 mada je već sada prilično owersold.
[/quote]
FB na 38$ brane fondovi. Što se tiče spx- a moguč je odbijanac od 200 SMA na daily chart- u.
evo Fb u predmarketu već na 36,69 … ide to dolje ( poznata ZSE uzrečica ) ….nema toga boga kojeg nemreš skinut s trona …interesantno je pratit….
[/quote]
FB na 38$ brane fondovi. Što se tiče spx- a moguč je odbijanac od 200 SMA na daily chart- u.
[/quote]
2 izjave, dva fulanca.
sada index ide do 1340.
pa poslije opet dole do 1260.
Poštovani dali mi netko od Vas uvaženih tehničara i znalaca može reći koliko je izgledan target Cromana o Crobexu na xxx?
Unaprijed zahvaljujem ,te se bilježim sa štovanjem.
[yawn]