Glede Belja…Stoc. fast može dugo ostat u gornjem području, a da cijena raste. Meni osobno je najznačajniji slijedeći graf (tjedni)…
uhvatili ste se belja, a u čistom, dosadnom, besmislenom sidewaysu je već ohohoho.
zar ovako izgleda proboj (RSI)? proboj nosi sve pred sobom, ovo je traljavljenje.
A kad da se ga uhvatim ? Kad poraste još 20% ?
Trenutno tehnički odlično stoji. Neću reći najbolje na ZSE-u jer nisam sve dionice analizirao.
[/quote]
Opet flyer o nekakvom proboju i opet krivo crta trend linije.
Pa gdje ti vidiš proboj?
Jedini proboj ti je bio u listopadu prošle godine, to ti je ova zelena trend linija koju sam nacrtao i zeleni krug je proboj a drugi zeleni je test proboja.
Plavim je nacrtana pravilna trend linija koja pokazuje da proboj nije uspio.
Tehnički stoji bezveze, ni vrit ni mimo, očigledno iskrcavanje u toku, drže ga flat, a nalazi se u području blizu prijašnjeg vrha pa bih toplo preporučio da se ne dira ni štapom.
Ti ćeš i gaće ostaviti na štapu sa svojim analizama. Naročito ako još nastaviš pa kupiš i AAPL danas
[/quote]
APPL danas do sada porastao za 4,37% a QQQ za 2,12%. Index sp 500 za sada je postigao prognozirani target 1392 od pre par dana stavljen na ovom forumu. To je to.
Volim kad pogodim (čitaj zaradim). [cool]
[/quote]
Daj mi reci što si zaradio ako si prekjučer kupoavo AAPL koji je pao 4% a jučer je narasao 4%?
Isto vrijedi i za qqq.
A sorry, sad mi je sinulo, ti si kupio na dnu a prodao na vrhu [thumbsup]
Glede Belja…Stoc. fast može dugo ostat u gornjem području, a da cijena raste. Meni osobno je najznačajniji slijedeći graf (tjedni)…
uhvatili ste se belja, a u čistom, dosadnom, besmislenom sidewaysu je već ohohoho.
zar ovako izgleda proboj (RSI)? proboj nosi sve pred sobom, ovo je traljavljenje.
Trenutno tehnički odlično stoji. Neću reći najbolje na ZSE-u jer nisam sve dionice analizirao.
[/quote]
Pa gdje ti vidiš proboj?
Jedini proboj ti je bio u listopadu prošle godine, to ti je ova zelena trend linija koju sam nacrtao i zeleni krug je proboj a drugi zeleni je test proboja.
Tehnički stoji bezveze, ni vrit ni mimo, očigledno iskrcavanje u toku, drže ga flat, a nalazi se u području blizu prijašnjeg vrha pa bih toplo preporučio da se ne dira ni štapom.
[/quote]
a da vi pametnjakovici ubacite neki drugi oscilator ako vam RSI nije dovoljan?!?
to vam nije sinilo????
mrzim ovakve diskusije…
[angry]
[/quote]
Pa gdje ti vidiš proboj?
[/quote]
a da vi pametnjakovici ubacite neki drugi oscilator ako vam RSI nije dovoljan?!?
to vam nije sinilo????
mrzim ovakve diskusije…
[angry]
[/quote]
Pa ne pilim ja po RSI u nego flyer stalno pili o proboju na RSI-u.Samo mu želim ukazati da nema nikakvog proboja na RSI-u.Vidi se na svim drugim indikatorima da je BLJE tehnički totalno bezveze a on priča kako je tehnički odlično.na stohu je čisti sell signal
Babyface – kupio sam AAPL po 581$ i nisam ga još prodao.
Inače svim forumašima, koji pišu ovdje na forumu TA i koji ne pridonose ništa drugo osim kritiziranja uvijek preporučujem, da počinju stavljat svoje grafove sa analizama, kako bi mogli konstruktivno preći u debatu. Do sada koliko vidim nisi stavio ni jedan svoj graf iz kojeg bi se dalo vidjeti tvoj stil razmišljanja.Nitko nije bez greške – ni ja i to priznajem.
Svim novim forumašima kaji su prošlosti kritizirali i nisu stavljali svoje grafove rekao sam isto: Ako ne želiš stavljati svoje grafove – ne obračaj mi se više. Ajd.
da tehnička analiza išta vrijedi i išta može pogodit ne bi vi ovdje o njoj pričali, već iz vile s Azurne obale [thumbsup]
tako da mislim da se uzalud raspravljate, ali samo nastavite ako vas zabavlja.
pozdrav [tongue]
Trenutno tehnički odlično stoji. Neću reći najbolje na ZSE-u jer nisam sve dionice analizirao
[/quote]
Ispod 80kn kad je bio na dnu range-a.
Kolega roger me prije mjesec dana pitao za BLJE i to je bila jedina preporuka da kupuje uvijek ispod 80. Možda ode sad 100% gore, ne znam, jer se na grafu vidi ništa.
Ako si long ostani long i dokupi ako opet dođe na 80, al pričat sad na 88 o antologijskoj prilici…
Evo ti jedan tigruse, da se ne umisliš previše. [kiss]
Obje linije su flat, nema tu nikakve promjene trenda još.
nije bitno da li su flat, bitno je samo dali se presjeku. To je primarni indikator u modelu za otvaranje SHORT pozicija (zatvaranje LONG pozicija – jer model radi sam s jednom pozicijom).
Imam, međutim i 3 sekundarna indikatora, koji su zapravo primarni indikatori za ulazak u LONG poziciju. Sva tri su već neko vrijeme, barem 10 -15 dana nezgodnog izgleda.