Khmm može ddjh?
Međeđe divergencije, gornji rub rastućeg kanala.. Ovako, brzinski..
Da ga imam, prodao bih..
kolega Khmm,
Kako vidite LKRI ?
Idem danas u šoping na američkom tržištu. Padom ispod 1357 pogriješio sam. Treba gledati što će se dogoditi sa futuresima danas do otvaranja američke burze u 15.30. Kupujem dionice QQQ i AAPL.
Ti ćeš i gaće ostaviti na štapu sa svojim analizama. Naročito ako još nastaviš pa kupiš i AAPL danas
[/quote]
APPL danas do sada porastao za 4,37% a QQQ za 2,12%. Index sp 500 za sada je postigao prognozirani target 1392 od pre par dana stavljen na ovom forumu. To je to.
Volim kad pogodim (čitaj zaradim). [cool]
Sta cemo sa beljem? vidim pocela neka mini euforija oko toga prije par dana
evo kako ja vidim: EMA20 je presjekao EMA100 prema gore, i sad cekamo da vidimo dali ce uspjet presijec liniju EMA200, pocelo je razdoblje konsolidacije i formiranje trokuta, rsi i momentum imaju dobru potporu, jedino mi je stochastic malo sumnjiv, sve je lijepo naznaceno pa procijenite sami
2. slika prikazuje jednu mogucnost formiranja SHS-a na koju treba pripazit i koristit stop loss ako probijemo liniju vrata.
Ugl. kako sada izgleda, ulazimo u konsolidaciju, pa ako probijemo gornju liniju trokuta i EMA200 moguc je lijepi rast
…kolega, stavite na forum sliku Vašeg modela. Modeli koje ja koristim mi ne pokazuju trend već kretanje u horizontalnom kanalu. Kada budu probijeni određeni leveli, moći će mo govoriti o trendu medvjeda ili bika. Govorim prvenstveno o srednjeročnom trendu za valutni par EUR/USD (dugoročni trend je još uvjek trend medvjeda). Isto tako modeli na ostalim valutnim parovima ili indeksima bi trebali potvrđivati isto – ako razgovaramo o srednjeročnom trendu.
LP
[/quote]
prekjučerašnji kiss of bear prikazan je na slici modela (kad crvena padne ispod plave nastupila je promjena trenda). Jučer je došlo do laganog odbijanja (0,01% vjerojatnosti !!! ). Zanimljiv slučaj – do sada ga nisam zabilježio.
Obje linije su flat, nema tu nikakve promjene trenda još.
kolega Khmm,
Kako vidite LKRI ?
Ovako nekako..
Glede Belja…Stoc. fast može dugo ostat u gornjem području, a da cijena raste. Meni osobno je najznačajniji slijedeći graf (tjedni)…
uhvatili ste se belja, a u čistom, dosadnom, besmislenom sidewaysu je već ohohoho.
zar ovako izgleda proboj (RSI)? proboj nosi sve pred sobom, ovo je traljavljenje.
uhvatili ste se belja, a u čistom, dosadnom, besmislenom sidewaysu je već ohohoho.
zar ovako izgleda proboj (RSI)? proboj nosi sve pred sobom, ovo je traljavljenje.
A kad da se ga uhvatim ? Kad poraste još 20% ?
Trenutno tehnički odlično stoji. Neću reći najbolje na ZSE-u jer nisam sve dionice analizirao.