Nije ni to trend linija. Mnogi tehničari nakon proboja neckline-a (na cijenovnom grafu) čekaju i odgovajući proboj na indikatoru (kako bi dobili potvrdu). U ovom slučaju RSI-u. Zato je tamo ucrtan…
Idem danas u šoping na američkom tržištu. Padom ispod 1357 pogriješio sam. Treba gledati što će se dogoditi sa futuresima danas do otvaranja američke burze u 15.30. Kupujem dionice QQQ i AAPL.
Ti ćeš i gaće ostaviti na štapu sa svojim analizama. Naročito ako još nastaviš pa kupiš i AAPL danas
[/quote]
e,da…. [sad]
nitko….
mi ti tigruse jednostavno vjerujemo [thumbsup]
Ti ćeš i gaće ostaviti na štapu sa svojim analizama. Naročito ako još nastaviš pa kupiš i AAPL danas
[/quote]
e,da…. [sad]
[/quote]
Nasdaq se raspao ko bugarska skupština.
Sad postaje dugoročni.
Ja pod smokvom / Always In – model kaže 99,9% vjerojatnost za SHORT pozicije na neko vrijeme
puko flag eur-usd ..ocemo li do cca 1.29 [proud]
koliku polugu koristis na eur-usd? uvijek istu ili mijenjas ?
primjecujem da se tu brzo cijena promjeni oko 1% a spolugom 100x se moze sve izgubiti ali s recimo 20x jako dobro zaraditi u 1d ako se pogodi dnevni trend
koja je brokerska kuca dobra za forex?
primjecujem da se tu brzo cijena promjeni oko 1% a spolugom 100x se moze sve izgubiti ali s recimo 20x jako dobro zaraditi u 1d ako se pogodi dnevni trend
[/quote]
Nije poluga toliko ni bitna za trgovanje. Bitni su ti T/P i S/L. Ako riskiraš najviše 2-3% kapitala po trgovini a ideš na 4-8% dobitka poluga ti ne igra nikakavu ulogu za trgovanje.
Primi se money managementa i discipline u trgovanju i sve ostalo će doći.
Probaj s Admiral Markets za početak pa ako ti ne budu odgovarali pređi na bolje.
[/quote]
dobio si konkretan odgovor od kolege torpeda…polugu namjestas sam..po zelji…
Ja pod smokvom / Always In – model kaže 99,9% vjerojatnost za SHORT pozicije na neko vrijeme
…kolega, stavite na forum sliku Vašeg modela. Modeli koje ja koristim mi ne pokazuju trend već kretanje u horizontalnom kanalu. Kada budu probijeni određeni leveli, moći će mo govoriti o trendu medvjeda ili bika. Govorim prvenstveno o srednjeročnom trendu za valutni par EUR/USD (dugoročni trend je još uvjek trend medvjeda). Isto tako modeli na ostalim valutnim parovima ili indeksima bi trebali potvrđivati isto – ako razgovaramo o srednjeročnom trendu.
LP
Kota 1860 na crobexu se čini vrlo zanimljiva
Kota 1860 na crobexu se čini vrlo zanimljiva
Meni je puno zanimljivija ova na 1845.. [thumbsup]