Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Na upit na P.P. evo stavljam još par grafova za ĐĐJH-R-A

Na prvom grafu cijena nalazi na fibo otpor od ukupnog pada
Na drugom grafu;
– tjedni graf
– SS gori
– negativna divergencija na RSI
– cijena udara na liniju vrha kanala

Osobno.gledajući T.A. ni u ludilu nebi ovo kupovao
Sretno svima u ovome.

Nažalost, SPX izgleda dosta bearish…

pa kolega, zasto nazalost?

netko tko je usao u TVIX na 6,2 $ sada pucketaju baloncici oko glave…
[wink]

sve je obajsanjeno na teh analizi USA dionica… poglecte…

ps. imati cete jednu kratku priliku za iskrcaj iz dionica u testiranju linije odozno za koji dan…

http://www.2shared.com/photo/AFRY9pc_/CROBEX.html

He who overcomes others is strong, but he who overcomes himself is mighty.

Imam osjećaj da će SPX past na 1380 odmah na otvaranju sutra. [thumbsup]
[/quote]
a, kakva analiza… kirurški precizni, rekli bi u mom kraju.

[/quote]

Moglo bi to i biti tako. Umjesto osječaja evo grafa, kojeg stavljam umjesto tebe i koji bi mogao potvrditi taj target. Vidjet ćemo, dali će uopšte biti probijena ona žuta linija trenda na grafu. Inače očekujem uskoro ponovni rast indexa SP 500 preko 1440. [rolleyes]

[/quote]

Moglo bi to i biti tako. Umjesto osječaja evo grafa, kojeg stavljam umjesto tebe i koji bi mogao potvrditi taj target. Vidjet ćemo, dali će uopšte biti probijena ona žuta linija trenda na grafu. Inače očekujem uskoro ponovni rast indexa SP 500 preko 1440. [rolleyes]
[/quote]
jesi ti prespavao danas ili? inače je ova analiza bila sprdnja, s obzirom da su futuresi već u petak roknuli ispod 1380.

stvarno mi se ne da printat i rezat grafove svako malo, ovih par ljudi s kojima pretežno komuniciram već kuži šta i di gledam.

Nema problema samo po osjećaju. Evo graf – futuresi za index SP 500. Linija trenda na dnevnom grafu još nije probijena.

pozdrav!

ewt nije savršena metoda, al cesto donosi blago uz mali rizik

…al ne bit (pre)pohlepan, rađje ući opet ako se ukaže prilika, a sad zatvorit veći dio ili sve

Vadi jedan krumpire i upita ga drugi jesu li dobri krumpiri, a ovaj prvi mu odgovori da ovi bolji i jesu, a ovi gori i nisu.

na stranici 3807 su postavljene analize

Vadi jedan krumpire i upita ga drugi jesu li dobri krumpiri, a ovaj prvi mu odgovori da ovi bolji i jesu, a ovi gori i nisu.

Index DAX se za sada dobro drži na donjoj liniji trenda (kanala). Ako to izdrži danas sljedeći target mogao bi biti viši barem za cca. 10% odnosno preko 7400.

Index DAX se za sada dobro drži na donjoj liniji trenda (kanala). Ako to izdrži danas sljedeći target mogao bi biti viši barem za cca. 10% odnosno preko 7400.

evo ja ga uzeo sad samo 150 bodova jeftinije.
i nasdaq 100 na 2.700.

FerengiHr @ knox@ i ostali…kako vam, ovo izgleda ? bbands1 oscilator ,,od 5min na dalje izgleda upotrebljivo , molim misljenja ,,hvala

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

New Report

Close