Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Da li netko ima komentar na kretanje Euribora?

Datum…………………….Stopa
1. lipanj 2011…………….1,223%
1. srpanj 2011……………1,332%
1. kolovoz 2011…………..1,434%
1. rujan 2011……………..1,351%
3. listopad 2011…………..1,355%
1. studeni 2011…………..1,362%
1. prosinac 2011………….1,205%
2. siječanj 2012………….1,005%
1. veljača 2012…………..0,701%
1. ožujak 2012……………0,549%

Da li znades rodjace da je standard pokvario ljude...jedu govna i sanjare..

no comment
ps.Khmm
Ingra nije za komentirat…tu TA neigra…vec neko ko nes zna…

Pogled na crobya

strana 3791.
crobex je pri vrhu…u ovom naletu
moze jos koji udar gore al i nemora…
Lp
[/quote]
evo i danas pogleda

[/quote]
zasada moguce da se malo odbije al onda jos dole…1773-1780

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

crobex testira liniju trenda

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

i 20 SMA

He who overcomes others is strong, but he who overcomes himself is mighty.

Molim uvažene kolege tehničare da mi objasne, da li je ovo trenutno na TK korekcija ili erekcija jer velika je razlika…

"Cinik je osoba koja zna cijenu svega, no ne zna vrijednost nićega."

STAGNACIJA BI BILA DOBRA VIJEST
"Zasad nema prostora za oporavak Crobexa"
Autor: Business.hr/Hina | 09.54, 23.03.2012.

Maja Bešević Vlajo iz Podravske banke ističe kako je nastupilo vrijeme za predah, a možda i ‘oštriju korekciju na niže’ (Foto Fotolia)

Nakon tri dana pada cijena dionica, na Zagrebačkoj se burzi danas očekuje stabilizacija Crobexa, no tržište nema snage za znatniji oporavak jer nedostaje novih poticajnih vijesti s domaće poslovne scene.

Cijene dionica na svjetskim burzama neprestano su rasle od početka godine, zahvaljujući naznakama jačanja američkog gospodarstva. U tom je razdoblju S&P 500 uzletio više od 11 posto, dosegnuvši najviše razine u četiri godine.

No, pitanje je može li se uspon cijena nastaviti, s obzirom da je Japan u recesiji, da eurozoni prijeti recesija, a rast kineskog gospodarstva usporava.

Zbog toga su jučer na Wall Streetu cijene dionica pale treći dan zaredom pri čemu je S&P 500 nakon šest dana zaronio ispod psihološki važne razine od 1400 bodova.

Kako dionička tržišta rastu već mjesecima, u zadnje vrijeme izgubila su zamah. Nastupilo je vrijeme za predah, a moguće i oštriju korekciju na niže", zaključuje Bešević Vlajo.

1780 i 1880 su ključne razine na crobexu …. prolaz sugerira puno toga

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

pozdrav!

Vadi jedan krumpire i upita ga drugi jesu li dobri krumpiri, a ovaj prvi mu odgovori da ovi bolji i jesu, a ovi gori i nisu.

crobex testira liniju trenda

i 20 SMA

Mislim da nismo spremni za okret,možda 1770 i SMA 100

bit će bolje................

1780 i 1880 su ključne razine na crobexu …. prolaz sugerira puno toga

i ja tako mislim

Jedan laički pogled na Crobex, bez dodatnih začina, da nam ne ometaju vidik.
Donji vrh trokuta je ucrtan čisto da se dobije slika o jačini horizontalnog dugoročnog
trenda. Zadnji podatak na grafu je 23.03.2012. 1798 points.

It's a kind of magic

New Report

Close