Hoće, daj neku vijest, ili Agrokor preuzeo Mercator ili Agrokor kupio xxxxxx.
Ako moze neka dobra dusa osvrt na hdel i vdkt.
Hvala.
Neznam dali naši dioničari prate današnji pad na europskim burzama ili rade na pamet a plakat će u ponedjeljak.
@sina,kad vdkt sma 50 presjece sma200 jos malo pa je obrat trenda i mogucnost za zesci pad.
na vdkt je euforija ,na hdel pesimizam i niska likvidnost,na thnk blagi optimizam i rastuce sakupljanje u topu 10-tek cijena ulazi u pravi rast
@sina,kad vdkt sma 50 presjece sma200 jos malo pa je obrat trenda i mogucnost za zesci pad.
na vdkt je euforija ,na hdel pesimizam i niska likvidnost,na thnk blagi optimizam i rastuce sakupljanje u topu 10-tek cijena ulazi u pravi rast
kad 50 SMA presječe 200 SMA od dole, tada nastaje konzervativni signal za kupnju, a za dionicu se može reći da je ušla u bikovsko tržište
Neki se slažu s tvojih 1.3, Sandro kaže long na 1.29 Vaš link
Ja bi čak reko 1.29, jer vidim tu nekakvu broadening formaciju.
[/quote]
Zanimljvo, kada se pogleda graf EUR/USD malo dugoročnije – vidi se, da se radi u kanalu, koji je počeo čak davne 1998 godine. Prema tom kanalu zanimljivo će biti vidjeti, dali će uopšte biti proboj na cca. 1,28-1,29. U suprotnom moći ćemo reci, da se radi o rastućem kanalu.
KORF ,zapeo izmedju dva trenda.cca 80kn ..fibo razine se postuju …
nemam korf niti mislim kupovati dok se ne potvrdi smjer kretanja…
Neki se slažu s tvojih 1.3, Sandro kaže long na 1.29 Vaš link
Ja bi čak reko 1.29, jer vidim tu nekakvu broadening formaciju.
[/quote]
Zanimljvo, kada se pogleda graf EUR/USD malo dugoročnije – vidi se, da se radi u kanalu, koji je počeo čak davne 1998 godine. Prema tom kanalu zanimljivo će biti vidjeti, dali će uopšte biti proboj na cca. 1,28-1,29. U suprotnom moći ćemo reci, da se radi o rastućem kanalu.
[/quote]
po TA, ovo bi trebalo nastaviti padati.