Da vas pitam. S koje stranice vi skidate TA tj. koja je najbolja stranica za njenu izradu. Da li postoji neka stranica na kojoj je moguće vidjeti sva tržišta (vecine glavnih) i raditi TA svih (vecine) dionica. Puno hvala
ova nije losa…ima ama bas sve …
ova nije losa…ima ama bas sve …
[/quote]
osim DDJH.
Dali se i drugima ne može ddjh učitati u tom teletrade.com-u
meni kaže:
404 – File or directory not found.
The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.
Brzy @ je ddjh nece da ucita…probao sam pounje i radi [lol] cudno za ddjh
Evo mene da se opet malo podsjetimo klasika tehničke analize…
Crtice iz nedavne prošlosti:
05.12.2011.
U europi distribucija napreduje. Dax se bori ostvarit novi vrh, al ne ide. Cac uspijeva al u maniri ending dijagonale.
Za očekivat je da će se dax najprije korigirat na 6000 i nešta bodova, te pokušat još jednom rast. Al nakon tog odbijanca postoji šansa za formiranje head and shoulders obrasca i potom novi pad ispod 6000 bodova.
16.12.2011.
Ako dobro računam, ovo šta se valjaju europski indeksi blizu prethodnog dna je i dalje pokret sitnog vala 2, tako da očekujem nešta poput ovog…od ponedjeljka bi slijedio značajniji rast…
Dobro, rast je došao u utorak, a ne u ponedjeljak, i od onda praktički nije stao.
03.01.2012.
..
Ugrubo, imaš veliku x-w-y strukturu.
Nedostaje val y koji je a-b-c, točnije nedostaje val c koji je 1-2-3-4-5.
..
Prilog slike dax-a nekad i sad. Lijep pozdrav i ugodno trgovanje.
[/quote]
za pohvalu od Brutalnog Kapitala morati cete priloziti dokaz o masnim zaradama.
samo analiziranje bez brutalnih zarada nije u redu.
[wink]
A cini se da je problem slovo Đ.
Sad sam i ja short na SPX, DAX i EURUSD, long VIX…ali da je žilavo ovo vani, žilavo je.
Sad sam i ja short na SPX, DAX i EURUSD, long VIX…ali da je žilavo ovo vani, žilavo je.
a od tebe grafa ni za ljek [undecid]
ja bih molio ako neko ima targete ili razvoj događaja za EUR-HRK
hvala
Prije cca tjedan-dva sam stavio ovdje analizu u kojoj stoji da će okret SPX-a najvjerojatnije ići u razinama od 1328-1335. Kako je došlo do okreta, dodatnu snagu mu daje jučeračnja potvrda bearish cloud cover candelstick patterna… (http://www.investopedia.com/terms/d/darkcloud.asp#axzz1kjw6C52l)
Demarkova trend linija je kreirana spojem dviju točaka "najfriškijih" lokalnih dna.
…i ono što sam zaboravio napomenuti pad sa najvećeg vrha na SPX-u (1370) je upravo započeo s bearish cloud coverom…
Prije cca tjedan-dva sam stavio ovdje analizu u kojoj stoji da će okret SPX-a najvjerojatnije ići u razinama od 1328-1335. Kako je došlo do okreta, dodatnu snagu mu daje jučeračnja potvrda bearish cloud cover candelstick patterna… (http://www.investopedia.com/terms/d/darkcloud.asp#axzz1kjw6C52l)
Demarkova trend linija je kreirana spojem dviju točaka "najfriškijih" lokalnih dna.
Slažem se potpuno, dobro predviđanje i lijep osvrt.
Prva snažnija potpora je na oko 1265 ( u više navrata potpora i otpor ). Ako pukne 1265, il bolje rečeno, kad pukne 1265, imamo definitivnu potvrdu da je sve ovo u rastu bio korektivni val 2 i da polako stupa na scenu val 3 prema dolje.