@FerengiHr
Kolega, da li je alat izbacio novu strelicu na IGH?
Ovo je daljnjih 15% Crobexa, koje bi jedan poznati investitor rado shortao.
Meni se baš i ne čini kao takav kandidat, ali bit ćemo svi strpljivi i vrijeme će sve pokazati…
15.12.
..
Iduća stanica za cac je cca 3180.
Ko zna zna. I ko čeka taj dočeka.
Brojim još 10 posto zarade u 2 tjedna.
Sad ćemo vidjet šta slijedi nakon ovog targeta, blaža korekcija na oko 3080 il malo dublja na oko 3050. Lijep pozdrav.
Ko zna zna. I ko čeka taj dočeka.
Brojim još 10 posto zarade u 2 tjedna.
Sad ćemo vidjet šta slijedi nakon ovog targeta, blaža korekcija na oko 3080 il malo dublja na oko 3050. Lijep pozdrav.
[/quote]
3034,54
molio bih graf za dax . txs
molio bih graf za dax . txs
Evo ga.
Ugrubo, imaš veliku x-w-y strukturu.
Nedostaje val y koji je a-b-c, točnije nedostaje val c koji je 1-2-3-4-5.
Živio.
Evo ga.
Živio.
pero, postoji li ijedan financijski instrument u našem svemiru koji nije u nekakvoj višeslojnoj korekciji koja će se pretvorit u jošvišeslojnu korekciju nego je u nekom seljačkom impulsu da piše ovo je 3 od III ili 3 od VI. nema veze u kojem smjeru, samo da nije korekcija nego impuls u primarnom trendu. ijedan?
Evo ga.
Živio.
pero, postoji li ijedan financijski instrument u našem svemiru koji nije u nekakvoj višeslojnoj korekciji koja će se pretvorit u jošvišeslojnu korekciju nego je u nekom seljačkom impulsu da piše ovo je 3 od III ili 3 od VI. nema veze u kojem smjeru, samo da nije korekcija nego impuls u primarnom trendu. ijedan?
[/quote]
Koliko je meni poznato nema ( ako izuzmemo recimo dionice firmi kojima iz dana u dan prijeti bankrot ). E sad, da li će osim toga netko nešta iskopat to ne znam.
Al recimo najizgledniji kandidat za stvaranje impulsa u primarnom rastućem trendu je zlato. Možda se još koji commodity pokaže. S druge strane postoji hrpa onih instrumenata koji imaju izglede da u skorije vrijeme nastave s impulsima u primarnom padajućem trendu, a mahom se radi o dionicama ( koliko mi je poznato većina njih je ipak trenutno u korekciji ).