Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nakon sto su posluzile solidno na dolje i prema gore penjao se Ausie po paralelkama kao po stepenicama!

validus – meni ovo izgleda dobro !

peace

time is the great teacher, but unfortunately it kills all of its students

validus – meni ovo izgleda dobro !

peace

da.
na prometu od 15kn.
ukupno

[lol]

EWT -ovci koje je izglednije rjesenje ? hvala

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Inverter takva crtanja moraju imati i potporu u EWT brojanju (stavi to kako bi to izgledalo u stvarnosti.).

Inače moj prilog: EUR/USD

http://mediacdn.disqus.com/uploads/mediaembed/images/187/3559/original.jpg

Inverter takva crtanja moraju imati i potporu u EWT brojanju (stavi to kako bi to izgledalo u stvarnosti.).

Inače moj prilog: EUR/USD

http://mediacdn.disqus.com/uploads/mediaembed/images/187/3559/original.jpg

a sto bi trebalo ovo tvoje predstavljat?

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

To je to. Rast, skoro nem druge. RSI je iznad 50 što isto ukazuje na rast prema targetima o kojima smo već pisali. Ajd. [cool]

koji targeti 1300? sp ? [undecid]
[/quote]

Jučer je na indexu sp 500 probijen Neckline na 1267. Target SHS iznosi cca. 1376. Ipak prvo očekujem manji pad barem prema 1250-1254 nakon toga rast prema cca. 1294 pa manji pad i tako prema …..1376. Ajd, da vidimo što će biti iz toga. [proud]

Jučer je na NYSE protrgovano 8 dionica. A prošli i ovaj tjedan je prosjek 9,5 dionica.

Vidim da ima napredtka.jedanput ste pljucali na Ewt a sada je postao intresantan.
Samo napred i sretno

Vidim da ima napredtka.jedanput ste pljucali na Ewt a sada je postao intresantan.
Samo napred i sretno

[/quote]
ne koristim ewt…zato i pitam

Kad smo već kod EWT, ima li tko od iskusnijih volje da “nabaci” monthly S&P?

Samo napred i sretno

[/quote]
ne koristim ewt…zato i pitam
[/quote]

pocnite koristiti EWT onda.
i nemojte pljucati po EWTu kao sto ste to nekada radili.

New Report

Close