Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo i novi signal na Crobeksu.

S obzirom na okolnosti u kojima se ovaj pad dešava, te na činjenicu da smo probili potporu na 1780-1800, ne bi se previše pouzdao u signal, iako samo "lokalno" oversold.

Pustio bi ga da pada još prije nego bi srljao.

bojim se da je potporA prava tek na 1600-20 a sve poviše toga je hvatanje noža

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

EUR/USD

H&S.. Treba još samo potvrda..

To je to. Sljedim taj obrazac već više od godinu dana i više puta sam ga stavljao ovdje na forum. Jedino mi ne ide zajedno sa američkim indexima, jer mi je primarni count nakon još manje korekcije na dole ponovan rast. Nekdje griješim, zato sam sa polovinom portfelja u $ (držim dionicu MEDG od Dubli, koja je u zadnje vrijeme bilježila odličan rast) ostalo u EUR i tako mi je svejedno. Vidjet ćemo što će gazde preko bare odlučiti. [cool]

evo kad se svi hvale

http://www.poslovni.hr/forum/tehnicka-analiza–grafovi-savjeti-i-analize-2434-pg3702.aspx#post1215993

http://www.poslovni.hr/forum/tehnicka-analiza–grafovi-savjeti-i-analize-2434-pg3471.aspx#post1126252

Vadi jedan krumpire i upita ga drugi jesu li dobri krumpiri, a ovaj prvi mu odgovori da ovi bolji i jesu, a ovi gori i nisu.

ipak je dno na 1700 ,ispričavan se feringerhr u
ali ipak smatram da je potpora tek na 1600
možda ovo danas završi i ma plusu minimalnom

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Kolega nema potrebe za isprikama 🙂
Sve je sad moguće.

Obey Ferengi Rules of Acquisition

ipak je dno na 1700 ,ispričavan se feringerhr u
ali ipak smatram da je potpora tek na 1600
možda ovo danas završi i ma plusu minimalnom

Izgleda da je dno niže a naročito će se to odraziti idući tjedan na potonuće dionica građevinara koje su ionako opasno nisko.

volim pad do 35 % ali ne velike lomove

Kolega nema potrebe za isprikama 🙂
Sve je sad moguće.

Ferengi – a čem ti služi model, ak je sve moguće ! ?

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

Pero

jel je zig zag još valjan?

Nedavno sam napisao
Ode li cac još niže tamo do 2785, onda bi to bio opet flat A-B-C, a ne double three W-X-Y

Znači nije zig zag u igri već flat. Da, još uvijek je obrazac valjan.

Usput, primjetio da sam krivo izračunao najnižu moguću točku korekcije za cac, nije 2785 već oko 2730.

Evo i danas ti indeksi skaču kako je predviđeno…malo zezaju i s tim manjim flatovima pa je teže pratit, al sve je na kraju na mjestu…
[/quote]

u USA slijedi daljnje ronjenje, nakon manjeg odbijanca (mozda samo par dojija…).

cudim se kako ne primjecujete na sp500 H&S sa targetom an 1137.
vjerojatno ce potegnuti skroz do 1126.

osim Bruatlnog Kapitala nitko ne zna napraviti ispravnu analizu.
[wink]
[/quote]

sp500 update:

odbijanac do 1183- 1184.

action needed:
iskrcaj iz TNA kupljen na 33,50 u petak u afteru.
prodaja ide na 36,77 $ u premarketu.
slijedi ukrcaj u bearove – TVIX na 58,17 $
izvolite privitak.

the one and only….
Brutalni Kapital…
[kiss]

ps. Misko, pozrdavi Gekka. [wink]

opet si fulo i opet zaradio, tigar se uvijek dočeka na noge. [thumbsup]

Relativno zadovoljavajuća rekacija na signal.

@MMM

Pa kolega,
svaki model ima određeni error-rate, a s obzirom na stanje na tržištu moguće su
veće devijacije unutar područja signala. Osobno ja bi ga pustio još dan dva da pada i generira
još jeda signal prije nego bi ulazio.

Al evo, za sada tehnika ispada pametnija od čovjeka.

Obey Ferengi Rules of Acquisition

SPX futures…odlicno odradjenja diverg. macd-rsi ,,ocemo li do 1220

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Vjerovatno će se otvoriti sa gapom. Ali probijen je kanal i ideemo gore na 1220 i više (naravno ne danas ali uskoro). [cool]

P.S. dobre zarade i prema linku u nicku.

New Report

Close