Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ATPL long trend…na 600 kn puko trend sa gapom ,,prognoze ne pisem…p.s. ima li netko da drzi jos od cjene 20-25 kn? [shocked]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

ima….Jerković, Lonza i ekipa…. [cool]

John Maynard Keynes:dugoročno gledano ionako smo svi mrtvi....veni, vidi......uložih u dionice :) Aristotel kaže - ...pare nisu za budale... :)

ATPL long trend…na 600 kn puko trend sa gapom ,,prognoze ne pisem…p.s. ima li netko da drzi jos od cjene 20-25 kn? [shocked]

hehe,lukavče stari… [wink]
ti sto drze bi se jos malo mogli pocet iskrcavat… [rolleyes]

Dali ti misliš da to znači da će i ovaj sa strelicama konačno nešto pogoditi?
Hvala

Dobra fora [tongue]
Pa da ste vidjeli sliku koja je priložena uz taj post, vidjeli bi da je strelica izašla 2-3-4
dana PRIJE dna indeksa. Nakon kojeg je odbijanje doista i išlo.

A to je moj problem, što ja Crobeks doživljavam kao normalan indeks, koji barem minimalno vrati.
Čak sam "pazio" da budem što konzervativniji, pa sam rekao 1900, a ono odbijanac samo od 1860.
U tom aspektu ste u pravu da sam "fula".

Ali ipak te moje "streljice" su PRIJE odbijanca
lijepo nacrtale kad će. [thumbsup]

Obey Ferengi Rules of Acquisition

ERNT log i % graf…long period… cca 1000 kn drzi long trend ,vrlo precizan graf…

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Jel ovo na satnom grafu SPX-a formiranje desnog ramena H&S-a? [undecid]

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Možda tako izgleda, ali nebih se kladio u to.

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Jel ovo na satnom grafu SPX-a formiranje desnog ramena H&S-a? [undecid]

Izgleda tako. [wink]

Evo ovako imam dvije vijesti.

Jedna vijest je da sam izgleda ipak krivo procjenio dno za sp500 na 119x, al dobro, to ćete mi valjda oprostit obzirom da mi zaista praćenje sp500 marginalno.

A druga vijest će mnogima vjerojatno izmamit osmjeh na lice, iz bilo kojih razloga, il će se smijat meni il će se smijat ako sam u pravu.

Fakat ne znam koliki je najveći dvodnevni rast zabilježen na europskim indeksima, al sutra bi prema TA europski indeksi mogli doslovno eksplodirat, a kad kažem eksplodirat mislim na rast i od 8 posto. Ne znam šta mi došlo pa vidim takav count.

never surrender

Moja je procjena sutra rast od 20%.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Moja je procjena sutra rast od 20%.

Pa vjerojatno ako misliš na neke dionice, ne vjerujem da će baš čitav jedan indeks toliko rast. Al 8 posto za indeks je realno.

never surrender

New Report

Close