ma ovo vama prestaje rast još od spx 1150. [lol]
Hehe, možda nije posve završetak kako sam nacrtao, možda fali još jedan malecki valič prema gore, al prijeđe li dax 6345 makar i za bod, pojest ću sve ono pta danas poserem.
6348 i kaj sada??????????????
Hehe, možda nije posve završetak kako sam nacrtao, možda fali još jedan malecki valič prema gore, al prijeđe li dax 6345 makar i za bod, pojest ću sve ono pta danas poserem.
U jebemu, kod mene 6346,29. Promašaj za čitav bod i 29 stotinki.
Istina da je to promašaj od samo 0,02 posto, al boli i moram reć da nisam bio u pravu.
Dakle, priznajem, ne znam, pojeo sam svoje govno.
Evo dao sam kolege sve od sebe, al očito me moja pamet vara, teška srca napuštam ovaj forum. Nadam se da ćete nastavit uspješno s tehničkom analizom. Svima sretno!
6348 i kaj sada??????????????
[/quote]
sad ce kolega Peromadar postati kolega Klopsi jer krece klopanc.
jeee!!!!
[wink]
U jebemu, kod mene 6346,29. Promašaj za čitav bod i 29 stotinki.
Istina da je to promašaj od samo 0,02 posto, al boli i moram reć da nisam bio u pravu.
Dakle, priznajem, ne znam, pojeo sam svoje govno.
Evo dao sam kolege sve od sebe, al očito me moja pamet vara, teška srca napuštam ovaj forum. Nadam se da ćete nastavit uspješno s tehničkom analizom. Svima sretno!
koji ti je ovo put?
već 15 puta napuštaš pa se vraćaš.valjda ćeš ovaj put održat obećanje.
spx potvrdio double bottom, target 1350?
hoće li uhvatiti target?
PTKM
meni izgleda slično ovome sa slike.
just a giant short sqeeze… gledam euro, forex .. nemoš vjerovat
kako banda masovno šiša ovčice.
u što se izrodi ed i lijepi rising wedge [undecid]
Joj pero, do suza si me nasmijao.. Apokalipsa odrađena, idemo dalje?