Može li neki target?
[/quote]
Ma već sam pisao o ingri i potencijalnim targetima, ništ novo.. Da bi se isti i ostvarili, moraju se neke stvari i poklopit.. Da li će to tako i bit, vidjet ćemo.. U svakom slučaju, vjerujem da budemo nešt zaradili..
Al’ to sve ide tako sporo da ću sijede dobit čekajuć..
ps. evo, moj ulaz ovdje je 8,99.. sad je ingra povoljnija, prebrz sam, jbg.. treba vježbat strpljenje..
Trenutno smo na cca1790bodova..tehničari,nije li vrijeme za odbijanac?!?
Kolega uvijek je vrijeme za odbijanac … pogotovo pred izbore
Pogledati malo u povijesna kretanja
Meni se čini da graditelji gledano po grafu imaju slične patterne (uzorke), a Vama????
@Knecht19
Kolega, danas ste nacrtali graf prema kojem eur/usd ide na cca 1.3. Zar doista mislite da je uz takav razvoj događaja moguće vidjeti SP 500 na cca 1250? Mislim da ste kontradiktorni.
Priznajem onaj graf nije bio ono u što najviše vjerujem (ali dalo se fino iscrtati – pa mi ispalo, kao jedna od mogučnosti). Vjerujem ipak, da će dolar rasti u odnosu na euro pa recimo najmanje do onog targeta, koje stavljam u prilogu što znači u isto vrijeme, da korekcija na dole nije završena.
Nadalje pratim u zadnje vrijeme jednu kompaniju Media Net Group Technologies – MEDG. U prilogu je graf sa nevjerovatnim rastom od kada trguje 4. meseca sistem DUBLI. Baš sada ima prezentacija u živo pa ako netko vidi interes može pogledati live na linku:
Poštovani kolega.
Nemam zle namjere niti trollam. Moram Vas priupitati, Vi ozbiljno preporučate tu tvrtku?
u pravu ste što se tiče rasta, zaista je impresivan u zadnjih 6 mjeseci.
No, brzinski pogled pokazuje da je to Pink sheet, bez obaveza davanja točnih podataka.
Prosječni promet od 50.000 dionica, cijene 0.36 dolara. Znači, s 20.000 US$, a i s 10.000 US$ pojedinac može upravljati cijenom dionice. Ne izgleda li Vam to kao "pump ‘n’ dump" navlakuša?
Srdačan pozdrav
Malloy
Meni se čini da graditelji gledano po grafu imaju slične patterne (uzorke), a Vama????
Meni se čini da je jedini sličan pattern za većinu njih – nedostatak poslova i prihoda.
Copper!
Realizacija od zadnjih crtica!
Copper se voli vratit na 303 USD više nego leba da jede.