Dečki vječito nešto kenjate, ali nikad niš’ od toga.
Pa dajte nas već jednom ureknite na porast, ako ne na porast onda na oporavak, barem mali oporavkić, možda makar ……kić
INGR-R-A
‘bemti dionicu kod koje je razlika kod linearne i log skale 10%..
Uglavnom, na potpori je na lin. skali.. Po meni, to je to.. vidjet ćemo..
ps. crveni kružić je dno na log skali.. sve ostalo iz prošle analize stoji, samo bi konačni target bio malo viši, al’ to nije bitno..
Samo mala nadopuna.. Crvena crtkana linija na kojoj bi mogla zapet.. Da ne bi sasuli poslije drvlje i kamenje na mene..
Samo mala nadopuna.. Crvena crtkana linija na kojoj bi mogla zapet.. Da ne bi sasuli poslije drvlje i kamenje na mene..
neznam, neznam, mislim da inverter i mrgud imaju drugačije mišljenje.
svatko ima pravo na svoje mišljenje.. ja samo iznosim svoje.. lp
Meni se vaše mišljenje više sviđa ali bitno je što radi brutalni kapital
Meni se vaše mišljenje više sviđa ali bitno je što radi brutalni kapital
Misliš na tigrusa? Pa pitaj ga.. [lol]
@Khmm a i ostali
eurusd H4 (4 sata), jel se ovo može gledati kao cup&handle ili je baš zahtjev da bude zaobljeno dno?
Dođe ti na isto.. I zaobljeno dno može imati dršku.. Tako da ti je ovo zaobljeno dno s drškom..
Kolega Khmm po toj logici INGRE što prognozirate za ostale graditelje????
IGH, VDKT,HIDRA I DLKV.
Unaprijed hvala!
Kolega Khmm po toj logici INGRE što prognozirate za ostale graditelje????
IGH, VDKT,HIDRA I DLKV.
Unaprijed hvala!
Najvjerojatnije odbijanac.. Negdje jači, negdje slabiji.. A kasnije ćemo vidjet.. Teško je ovako čoporativno analizirat..
i ovo s ingrom je long shot.. Ali mi je risk/reward i više nego prihvatljiv..
i ovo s ingrom je long shot.. Ali mi je risk/reward i više nego prihvatljiv..
Pa slažem se kolega Khmm. Ingra ima rizik gubitka 50% na ovu cijenu po mom sudu,a rizik profita 150%. Eto sad pa ćemo vidjeti kako dalje ide. Svejedno nemam povjerenja nimalo u INGRU pa ne kupujem, al mislim da bi mogao početi kupovati VDKT ako probije 150kn i IGH na 950kn ako probije!