Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Longici oprezno u Europi!!!!!!!

primljeno na znanje….svaka cast [thumbsup]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

jel mozda ovo ritam za IGH ?

log scala…
[wink]

log scala…
[wink]

[thumbsup]

Bolje živjeti sto godina u bogatstvu nego sedam dana u siromaštvu!

log scala…
[wink]

[thumbsup]
[/quote]

a nije ovo sigurno…
da smo u USA stavio bi milion dolara na ovo, ali ovdje ni 5000 $ na ovakav graf…

tuzno, ali istinito.
[undecid]

@tigrus

sigurnije od ovog nemožeš ni očekivat.. eventualno pričekaš da vidiš hoće li procurit dolje.. meni je ovo ok..

Bolje živjeti sto godina u bogatstvu nego sedam dana u siromaštvu!

Bez brige u Europi se sve znalo odavno, odbijanac od 2700, pa korekcija, pa odbijanac od 2800, pa razvoj inverted head and shouldersa, sve školski…o tom već danima pričam…tko je pratio mogao je već laganini okrenut 35 posto na nekim dionicama. A uskoro će moći još više…

never surrender

Za mrguda i kolugu khmmma. dali ovaj grafikon ima smisla ili ste još uvijek pri onoj staroj od 7 kn.

Bez brige u Europi se sve znalo odavno, odbijanac od 2700, pa korekcija, pa odbijanac od 2800, pa razvoj inverted head and shouldersa, sve školski…o tom već danima pričam…tko je pratio mogao je već laganini okrenut 35 posto na nekim dionicama. A uskoro će moći još više…
[/quote]

Kolega slabo Vam se ja brinem oko bilo cega, ja sam samo primjetio malu neravnotezu u Sili i to prijavio!!!
Ako dax ne prodje vrh od 29.09. Sila ce biti nesretna!!!

Za mrguda i kolugu khmmma. dali ovaj grafikon ima smisla ili ste još uvijek pri onoj staroj od 7 kn.

Malo te vara RSI, a i taj HS je malo predaleko, slažeš li se. Kad dođe blizu necklinea, možda i povjerujem u vilenjake,,,za sada još neka stoji za dole. Koliko će to biti ostaje pred nama. A možda si i ti u pravu !!
LP

I very much love INGRA !!

Slike za promatranje !!

I very much love INGRA !!

[/quote]

Kolega slabo Vam se ja brinem oko bilo cega, ja sam samo primjetio malu neravnotezu u Sili i to prijavio!!!
Ako dax ne prodje vrh od 29.09. Sila ce biti nesretna!!!
[/quote]

Ako, ako, ako, stalno ako. Naravno da će proći, i to glat, vjerojatno već sutra, a kad prenoći tamo onda će svi shvatit da su propustili rast indeksa od 15 posto ( govorim za one koji trguju vani ). E to će bit sila nesretna. Francuske su banke već sad puno zarade donijele…

never surrender

New Report

Close