Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

dax 5 min

INGR-R-A

Right angled descending broadening wedge.. Zeleni scenarij bi bio nekako moje viđenje, crveno je alternativa za koju ne vjerujem da će se dogodit..

Konačni target cca 28,4kn.. uzeti s rezervom, naravno..

Ide to još dole !!
LP [cool]

I very much love INGRA !!

INGR-R-A

Right angled descending broadening wedge.. Zeleni scenarij bi bio nekako moje viđenje, crveno je alternativa za koju ne vjerujem da će se dogodit..

Ide to još dole !! LP [cool]
[/quote]

tvoja poruka je buy signal za dionice Ingre na ovoj cijeni [thumbsup]

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za investiranje

INGR-R-A

S rezervom od jedno 20kn. [lol]
[/quote]
Hehe.. samo se ti zezaj.. vidjet ćemo..

moram vam malo bacit kost.. nitko ništ ne piše o dionicama iz ove naše močvare..

Bolje živjeti sto godina u bogatstvu nego sedam dana u siromaštvu!

INGR-R-A

Ide to još dole !! LP [cool]
[/quote]

tvoja poruka je buy signal za dionice Ingre na ovoj cijeni [thumbsup]
[/quote]
Onda ti lijepo by po mojoj šifrirano – manipulatorsko – drukerskoj poruci !!

I very much love INGRA !!

Koji pokazatelj? – RSI

Inače izgleda, da vani primejerice na indexu sp 5oo skoro svi očekuju pad indexa najmanje na cca. 1060-1087. Najviše se sljedi count, kojeg stavljam u prilogu.

Stvarno nadam se, du se za…i, jer ono što je hrca01 nacrtao na indexu dax izgleda [thumbsup].
Osobno bi najviše voleo, da ondex rokne opet treći put na oko 1102 pa onda rock’n’roll prema gore. Treba pratiti i prilagođavati se. Ajd.

ide odbijanac kolega…
[wink]
[/quote]

ole!

[wink]
acctual forecast previous
10:00am USD ISM Manufacturing PMI 51.6 50.5 50.6
10:00am USD Construction Spending m/m 1.4% – 0.1% -1.4%
10:00am USD ISM Manufacturing Prices 56.0 54.3 55.5

Koji pokazatelj? – RSI

Inače izgleda, da vani primejerice na indexu sp 5oo skoro svi očekuju pad indexa najmanje na cca. 1060-1087. Najviše se sljedi count, kojeg stavljam u prilogu.

Stvarno nadam se, du se za…i, jer ono što je hrca01 nacrtao na indexu dax izgleda [thumbsup].
Osobno bi najviše voleo, da ondex rokne opet treći put na oko 1102 pa onda rock’n’roll prema gore. Treba pratiti i prilagođavati se. Ajd.

ide odbijanac kolega…
[wink]
[/quote]

ole!

[wink]
acctual forecast previous
10:00am USD ISM Manufacturing PMI 51.6 50.5 50.6
10:00am USD Construction Spending m/m 1.4% – 0.1% -1.4%
10:00am USD ISM Manufacturing Prices 56.0 54.3 55.5

[/quote]
ide ide,,,,cjelih 10 minuta trajao,,,kao na crobexu [tongue]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Nadam se da će ovaj moj 3.pokušaj da postam graf uroditi plodom.
Graf je moja prognoza i nije nagovor ni na kupnju ni prodaju vrijednosnih papira.

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

U sutrašnjem eventualnom padu Crobeksa,

ATPL oko 390-410 bi po meni bilo lijepo kupovat. ATGR sve na ovim cijenama je dobro.
I Ingra mi se počinje sve ljepše ponašat, moguće da je već spremna da krene gore, prije svih ostalih.
ULPL je nategnut poprilično prema dolje, ako on padne još također je dobar buy.

I tako…

Obey Ferengi Rules of Acquisition

Evo da potkrijepim zašto mi se čini da INGRA može još koji dan padat.
Ja na Crobeksu vidim ovaj pad do 1780 još ( ne mogu si pomoć [lol] ).

Pa mi to nekako ocrtava ingru niže oko 8-8.50.

Neki će reć da si previše prostora ostavljam,
i bit će u pravu [tongue]

Tko se opeče jednom na INGR-i, taj puše i na hladno [lol]

Dobro je ipak ste suzili prostor sa 6 na 8 kuna [kiss]
Ja kupio solidno i mrtav hladan sam, ako dođe na 8,5 okidat ću ga na velike fete.

Za Crobex sam hrabar reći da ne bumo vidili tih 1780 u narednom periodu iako ako gledaš realno s obzirom na okruženje i malu likvidnost to bi bilo za očekivati ali ne ne,ide se gore,polako ali sigurno.
[/quote]

Evo ipak je crobex otišao dolje(mislio sam da ne ide ispod 1830) ali svejedno ne vjerujem da ćemo do 1780.Danas se ekipa dobro istresla po bidu ali stvarno ne znam šta oni misle(vjerovatno da će crobex padati još 30%).Mislim da će se neugodno iznenaditi.

Naravno možda opet ne budem u pravu.

bit će bolje................

U sutrašnjem eventualnom padu Crobeksa,

ATPL oko 390-410 bi po meni bilo lijepo kupovat. ATGR sve na ovim cijenama je dobro.
I Ingra mi se počinje sve ljepše ponašat, moguće da je već spremna da krene gore, prije svih ostalih.
ULPL je nategnut poprilično prema dolje, ako on padne još također je dobar buy.

I tako…

dobre su ti te tvoje strelice samo su malo fazno pomaknute za nekih 180°
na atgr si već nekih 10-ak % pušing? isto kao i marketmakeri 🙂

Tko trguje na stranim tržištima možda graf dovoljno govori za DSX.

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

New Report

Close