Od 750 cekas odbijanac,samo ne znam kako mislis da ce ATPL rasti a ostale dionice padat,jer naravno samo kakis po dionicama koje nemas.I molin te jesi li kad cuo za paint e ako nisi s time ti se pise po grafovima.Ovo sta ti crtas izgleda da su se djeca igrala i to ona iz jaslica.
@Raikkonen
Ukoliko dax prijeđe i uspiješno testira crnu liniju – slijedi rast (poželjan povećan volumen prilikom proboja)
Ukoliko dax ne prijeđe crnu liniju ili prijeđe, ali ju ne uspije uspješno testirati – slijedi pad
Ovo nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.
Ali cijenjeni kolega, hvala vam na trudu, ali NEMA DRUGOGA RIJEŠENJA- pad ili rast!?! Zar ima nešto treće? Znamo da može ili gore ili dole, pa kakav je vaš odgovor? Kuda ide DAX za idući tjedan ili dva?
Pričaj mi priču,hebote koja ekipa.Neki neće nikada ništa kupiti jer bi oni još jeftinije.Da otiđe na 1 kunu i onda bi bilo upitno .Da je prije 3 godine neko rekao da ćemo moći kupovati po ovim cijenama većina bi dala guze.Kad sam prodao svojih 15000 komada na 18.30 onda im ni 30 nije bilo nedostižno.
Šta se mene tiče stavite se Vi na 5 kuna možda dočekate.Čujemo se za desetak dana.
e sad treba uzeti u obzir:
da 1- ovakvi likovi s tim kolicinama su dodatno zaustavljali pad ingr-i time kamuflirali pravi razmjer tonuca iste
i 2-da svakoj lijepoj prici o zaradi i ponavljanju iste dodje kraj…
Index DAX – proboj kanala.
ove skrivene bik.divergencije, na kojem je to donjem pokazatelju?
Koji pokazatelj? – RSI
Inače izgleda, da vani primejerice na indexu sp 5oo skoro svi očekuju pad indexa najmanje na cca. 1060-1087. Najviše se sljedi count, kojeg stavljam u prilogu.
Stvarno nadam se, du se za…i, jer ono što je hrca01 nacrtao na indexu dax izgleda [thumbsup].
Osobno bi najviše voleo, da ondex rokne opet treći put na oko 1102 pa onda rock’n’roll prema gore. Treba pratiti i prilagođavati se. Ajd.
Pričaj mi priču,hebote koja ekipa.Neki neće nikada ništa kupiti jer bi oni još jeftinije.Da otiđe na 1 kunu i onda bi bilo upitno .Da je prije 3 godine neko rekao da ćemo moći kupovati po ovim cijenama većina bi dala guze.Kad sam prodao svojih 15000 komada na 18.30 onda im ni 30 nije bilo nedostižno.
Šta se mene tiče stavite se Vi na 5 kuna možda dočekate.Čujemo se za desetak dana.
e sad treba uzeti u obzir:
da 1- ovakvi likovi s tim kolicinama su dodatno zaustavljali pad ingr-i time kamuflirali pravi razmjer tonuca iste
i 2-da svakoj lijepoj prici o zaradi i ponavljanju iste dodje kraj…
[/quote]
Mislim da Vi jos niste shvatili bit ove igre,ali dobro mozda jednog dana.
Preporučujem svim wanna be tehničarima, da povremeno pogledaju analize ovog čovjeka:
http://www.alphatrends.net/
Nisu uvijek besplatne, ali povremeno jesu i uvijek su poučne.
Koji pokazatelj? – RSI
Inače izgleda, da vani primejerice na indexu sp 5oo skoro svi očekuju pad indexa najmanje na cca. 1060-1087. Najviše se sljedi count, kojeg stavljam u prilogu.
Stvarno nadam se, du se za…i, jer ono što je hrca01 nacrtao na indexu dax izgleda [thumbsup].
Osobno bi najviše voleo, da ondex rokne opet treći put na oko 1102 pa onda rock’n’roll prema gore. Treba pratiti i prilagođavati se. Ajd.
ide odbijanac kolega…
[wink]
Kkmm, ako može tvoje mišljenje?
Ja bih se koncentrirao na dvostruko dno.. i kod dax-a i kod spx-a..
a vidim da danas opet rasprodaja.. ajd vidjet ćemo..
INGR-R-A
Right angled descending broadening wedge.. Zeleni scenarij bi bio nekako moje viđenje, crveno je alternativa za koju ne vjerujem da će se dogodit..
Konačni target cca 28,4kn.. uzeti s rezervom, naravno..
INGR-R-A
Right angled descending broadening wedge.. Zeleni scenarij bi bio nekako moje viđenje, crveno je alternativa za koju ne vjerujem da će se dogodit..
Konačni target cca 28,4kn.. uzeti s rezervom, naravno..
S rezervom od jedno 20kn. [lol]