Kolega Khmm ako preciznije nacrtate graf onda možete vidjeti da još nema skrivene pozitivne divergencije. Ne postoji još!
Moje viđenje je pad do 870-890 gdje će biti čvrsta i nepremostiva potpora.
@CROFerengi
A ne, pa dečki s PMFa su dobro odradili posao. Aureus uzima 3,5% godišnje, valjda dobiju
komad od tog kolača.
Ali dodajte i višegodišnji backtest.
I nemojte zaboraviti oduzeti troškove transakcija i dodati nekakvu aproksimaciju gubitka zbog razlike backtesta i stvarnog trgovanja (razlika zahtijevane i dobivene cijene i još par ‘sitnica’).
Reko bi da Kiki, Purko i ostala ekipa ne padaju na C2 prezentacije.
Baš ste me dobro nasmijali. Hvala Vam.
NFD US algo fond je izrazito dobar primjer za one, koji žele dokazati kako
tehnička analiza apsolutno NE funkcionira. Takve bi fondove iz rukava trebali navoditi kolege poput Plavog, ili ljudi poput Bakića, koji imaju otvoren stav kako je TA gomila gluposti.
Startali su 2008 u 10om mj, kad je SP500 ili njihov benčmark Russ2000, bio vrlo nisko, a gdje su sad? I kakva je koreliranost sa burzom? Rezultati su im blago rečno katastrofa.
A kad bi ja svoje znanje podijelio sa njima, rezultati bi im se poboljšali valjda trostruko. (na bolje).
A inače, što se tiče mTradea, radi se na jednoj poprilično stručnoj studiji o efikasnosti istog,
(moj zadatak) za period od osnivanja direxion fondova do dana današnjeg. Dakle otprilike ovaj period koji ste naveli. Iako su "interni" bektestovi već napravljeni, sad se moraju napraviti vrlo opsežno, kao
znanstveno-kvalitetna studija te prezentacijski vrlo dobro.
A ovi podaci na C2 trenutačno predstavljaju pravi TRACK RECORD, jer su pretplatnici na njemu na autopilotu, te su navedene transakcije prave transakcije, pravi fillovi, sa pravim troškovima burze.
C2 podaci će biti priloženi uz prezentaciju kao real brokerage. Dakle teorijska prezentacija od 3 godine + 6 mjesečna prezentacija iz stvarnog svijeta trgovanja sa stvarnim računom.
A za koga se radi, to Vam naravno neću reći. [lol]
Evo, ste sad zadovoljni?
Evo Vam strelice na TNA upravo sad (i danas).
Malo bolje od US algo [tongue]
Ovo je malo šala malo ozbiljno .Dobro si to pokrio kod ingre mogao si zaokružiti od 9,5 do 1 kune i ne bi te mogao niko prozivati u budčnosti radi moguće greške.
Kolega, nije to šala. Ja se Ingre bojim, da sam si dao prostora.
Već me je ta ingra nasamarila dvaput i to pošteno. Doduše bilo je to davno [tongue]
A i s obzirom na formaciju te moje osobno mišljenje o stanju kompanije, ne bi me čudio pad
do 6-7 kuna.
Znam da je raspon cijena vrlo velik, od 9,8-6 kuna, čak štoviše ogroman.
Ali ja doista vjerujem da je to "dostižno".
Ove moje strelice tvrde da je dno blizu jako, al ja nekako osobno sumnjam u to.
Ja mislim da je INGRA u formaciji ZBUNIMO IH PRIJE STEČAJA!!!
P.S. Nadam se da kolega FerengiHr ne zamjera uporabu njegovog grafa s dopunama!
Ne zamjeram, dapače.
Zato su tu grafovi.
Dobra je ova formacija, zbunimo ih prije stečaja. [tongue]
Ovo je malo šala malo ozbiljno .Dobro si to pokrio kod ingre mogao si zaokružiti od 9,5 do 1 kune i ne bi te mogao niko prozivati u budčnosti radi moguće greške.
Kolega, nije to šala. Ja se Ingre bojim, da sam si dao prostora.
Već me je ta ingra nasamarila dvaput i to pošteno. Doduše bilo je to davno [tongue]
A i s obzirom na formaciju te moje osobno mišljenje o stanju kompanije, ne bi me čudio pad
do 6-7 kuna.
Znam da je raspon cijena vrlo velik, od 9,8-6 kuna, čak štoviše ogroman.
Ali ja doista vjerujem da je to "dostižno".
Ove moje strelice tvrde da je dno blizu jako, al ja nekako osobno sumnjam u to.
[/quote]
I Vi ste postali pesimistični,više i ne vjerujete svom programu a to je dobro.Ne kažem da ona nemože doći do 6 kuna(nema nemogućih stvari) ali u ovom valu ja se kladim na INGRU.Mislim da bi veliku večinu mogao zateći rast tržišta u narednom periodu.
Pričaj mi priču,hebote koja ekipa.Neki neće nikada ništa kupiti jer bi oni još jeftinije.Da otiđe na 1 kunu i onda bi bilo upitno .Da je prije 3 godine neko rekao da ćemo moći kupovati po ovim cijenama većina bi dala guze.Kad sam prodao svojih 15000 komada na 18.30 onda im ni 30 nije bilo nedostižno.
Šta se mene tiče stavite se Vi na 5 kuna možda dočekate.Čujemo se za desetak dana.
@FerengiHr
@Machete
a kombinacija vasih dvaju grafova bi onda nekako mogla izgledati ovako…lp
p.s. glede dna, sve je moguce i nemoguce…ovisi sto su ovi maj..ni sto ruse odlucili napraviti…
ali obico se dogadja vecinom suprotno od onoga cemu se nadamo…
a nadamo se 6kn, jel da…ajd pa da onda vidimo ocel tako i biti…
Još malo dax-a
Dobro, ako je duplo dno- što nam dalje slijedi? Rast ili pad?