Današnja nezaposlenost koja izlazi u Americi bi mogla uvelike akcelerirati tržište (bilo prema dole ili prema gore). Double bottom koji je Khm nacrtao do danas nije imao neku težinu jer proboja središnjeg W nije ni bilo (dakle otišo je gore na malom volumenu). S druge strane linija SPX-a se vratila na testiranje. Svaki odbijanac gore daje mu značajno jaču težinu.
No postoji i Two-step pattern koji se razvio. Za one koji ne znaju, evo u prilogu dve slike s potpuno identičnom situacijom kako i kod nas samo inverznom….On za sada teče bez greške…
Ponavljam ono što sam gore naznačio tj. današnja nezaposlenost i payrollsi će poslat jako tržište u jednom smjeru….
nažalost loše vijesti iz amerike
Danas ronjaža a u ponedjeljak oporovak.
U Ponedjeljak idemo puno niže danas smo se još dobro održali.
quo vadis @ ovaj je dobar …link ?
evo , vec 100 puta vidjeno…
ekipa na kraju ulazi u short covering i priprema se za long u slijedecem tjednu.
sve prema analizi.
[wink]
05.09. – američka burza ne radi
slave godišnjicu pobjede…
Slave Praznik rada koji se u SAD još od davnih dana (nakon "krvavog Chicaga" iz 1890. kojeg svi ostali slave na "1. maj") slavi prvog ponedjeljka u rujnu – Labor Day [wink]
Evo, jedan automatizirani program, koji je složio jedan moj kolega,
uglavnom prema mojim uputama, plus ponešto svojih modifikacija i dodataka.
Nema ljudskih intervencija. Nema ljudske odluke. Samo niz pravila.
http://www.collective2.com/cgi-perl/system57436717
U dva mjeseca ima oko 45% prinosa.
Vjerujem da je to bolje od većine forumaša.
Aplikacija prima privatni feed u realnom vremenu, radi određenu obradu,
te šalje signale na collective2. Nudi i opciju auto-tradinga… napr preko InteractiveBrokera,
tako da se ne morate previše brinuti više oko trejdanja.
Sustav je baziran na elastičnosti cijene i TA.
Još uvijek nisam pronašao nijedan dokaz o uspješnosti EWTa ili bilo koje druge metode.
Dakle pričam o dokazu.
Baš bi volio neke od kolega, koji tu spominju te EWT gluposti, da podastru neki DOKAZ o uspješnosti
te metode. Neki dokaz poput ovog gore.