Poštovanje svima,
Počeo sam trgovati s inozemstvom preko HPB brokera i tražim savjet koje još brokerske kuće posluju sa susjednim državama.
može dnevni.. Možda ovako nekako.. još je prerano, ali razmišljam..
nije prerano, tako će i biti!
samo je pitanje je li ovo V od 3 od C, ili 5 od C.nevazno, tu je negdje sve to.
sve zajedno zasad izgleda kao lijepa flat korekcija sa pravilnim fibo omjerima.
moram izračunati gann datume, pa da vidimo gdje smo i po tome.
ali u svakom slučaju, po ovom countu novi high na DAXu, preko 7500 je neminovan.
vidjet ćemo hoće li count biti derogiran i pretvoren u impuls na dolje, ali čini mi se da ni rast nije završio sa impulsom i zato prednost ovom viđenju.pozdrav!
Zlatu nema kraja, iako je strašno prekupljeno na tjednom grafu.
Volumeni su titanski, a imam osjećaj da će za ovaj tjedan biti možda čak i veći od prethodnog.
Izgleda kao da je za zlato što god se dogodilo, ovo win-win situacija.
Pogotovo ako Bernanke krene premo ovome:
http://money.cnn.com/2011/08/19/news/economy/thebuzz/index.htm?iid=HP_LN
Ide to u pullback a možda i korekciju. Srebro trenutno puno bolje izgleda.
Preporuka sell your gold – buy silver [thumbsup]
Zlatu nema kraja, iako je strašno prekupljeno na tjednom grafu.
Volumeni su titanski, a imam osjećaj da će za ovaj tjedan biti možda čak i veći od prethodnog.
Izgleda kao da je za zlato što god se dogodilo, ovo win-win situacija.
Pogotovo ako Bernanke krene premo ovome:
http://money.cnn.com/2011/08/19/news/economy/thebuzz/index.htm?iid=HP_LN
Nope, zlato će se iskorigirati, pogledaj volumene na vrhu crobexa.
Tržište obveznica dobar je leading indicator. Po ovoj slici, taj indikator nam je ukazivao na promjenu već neko vrijeme. Sad nam ukazuje i na dubinu promjene.
Tržište obveznica dobar je leading indicator. Po ovoj slici, taj indikator nam je ukazivao na promjenu već neko vrijeme. Sad nam ukazuje i na dubinu promjene.
pitanje koliki ponder imaju duznicke krize u pojedinim drzavama u ovom prikazu.
danas neke drzave stoje losije od kompanija…
to 2008 nije bio slucaj.
[wink]
kako gospodariti cashom u kunama? Ima li kakvih prijedloga u koju valutu konvertirati kunu i kako se poigrati s valutama?
kako gospodariti cashom u kunama? Ima li kakvih prijedloga u koju valutu konvertirati kunu i kako se poigrati s valutama?
za vrijeme bikova novac drži u AUD, a za vrijeme medvjeda u JPY. Jedina opasmost je, ako budeš dosljedan, može se desiti da zaboraviš na dionice.
@tigrus
nikada države ne mogu biti u lošijem položaju od kompanija. Čak i najzaduženije države mogu dug oplatiti samo s manjim dijelom nacionalne imovine. Kompanijama dug često nadmašuje glavnicu!
za vrijeme bikova novac drži u AUD, a za vrijeme medvjeda u JPY. Jedina opasmost je, ako budeš dosljedan, može se desiti da zaboraviš na dionice.
@tigrus
nikada države ne mogu biti u lošijem položaju od kompanija. Čak i najzaduženije države mogu dug oplatiti samo s manjim dijelom nacionalne imovine. Kompanijama dug često nadmašuje glavnicu!
[/quote]
Na dionice nisam zaboravio u njima sam bio 100% do nekidan kad sam dobio neki dodatni novac. A jeli sad vrijeme bikova ili medvjeda? [pray]
sokolić@ zavisi koji period gledas i trgujes? daytraderu se mjenja bik i medo svakih 15 min [tongue]
Ne kužim se u ewt, ali ovo bi moglo štimati
Hrca – dobra ideja, koju nikako ne treba isključiti. [thumbsup] Znači po tvome još mala korekcija i onda rast za koju samo nebo zna….kraj.
Da bi ono što si nacrtao na indexu DJI (ja stavljam inx sp 500 – nema neke razlike) zadovoljilo pravila EWT – izgledalo bi onda to ovako. Pozdrav