Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Da, izgleda jednostavno na demou.

Forex je prijevara, navuku te na demo platformi, a uživo je druga pjesma. Ja sam promijenio 3 brokera, i svi rade iste mukljaže, uključe svoje servere pokupe stopluzove i ajmo ponovno. Trgovanje s malim sl od 10-30 pipseva ne prolazi garant.

Zatvrio long na 1828 i otvorio short slike dok slozim
Ovo ce bit zadnji put da se ovako live javljam….

odličan short na 1828.ka i na 1770.biće para.koja je slijedeća razina za short?1900?

Moji postovi predstavljaju nagovor na kupnju i prodaju dionica a sve u cilju zarade na tuđoj nesreći.

Ja se nekako nadam jednom inv. H&S na DAX-u.. Divergencije su tu.. Nadam se da će tako i ostat.. Doduše, još je rano, ali.. Ajd mišljenja..

Bolje živjeti sto godina u bogatstvu nego sedam dana u siromaštvu!

Ja se nekako nadam jednom inv. H&S na DAX-u.. Divergencije su tu.. Nadam se da će tako i ostat.. Doduše, još je rano, ali.. Ajd mišljenja..

koji time frame ?

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

može dnevni.. Možda ovako nekako.. još je prerano, ali razmišljam..

@Khmm
Slično očekujem i na dji

@hrca01

Moguće.. Vidjet ćemo..

Ne kužim se u ewt, ali ovo bi moglo štimati

Ne kužim se u ewt, ali ovo bi moglo štimati

ni ja se ne kužim, ali – ne bi [smiley]
4 bi trebalo biti iznad 1

Forex je prijevara, navuku te na demo platformi, a uživo je druga pjesma. Ja sam promijenio 3 brokera, i svi rade iste mukljaže, uključe svoje servere pokupe stopluzove i ajmo ponovno. Trgovanje s malim sl od 10-30 pipseva ne prolazi garant.

treba znati tj imati korektnog brokera koji ne krade.

koga zanima ?

[wink]

s&p 500 60 min.

Očekuje se jedna korekcija prema cca. 1100 nakon toga manji odbijanac pa opet….down. [cool]

Ima li tko kakav pogled na EUR/CHF? Švicarac rastura u zadnje vrijeme. Jučer sam ga prodao na 1,04 , danas opet ulaz…..

prodali ste…

kupili bear niste…

[cool]
[/quote]

jasno Vam je da je na sp500 formiran "Diamond Bottom Pattern" na satnom grafu?

ne trebam Vam to objasnjavati, jel tako?

na dnevnom imate Ravarsal Sandwich Pattern filtriran i potvrden kroz oversolde.

one and only – Brutalni Kapital…
[wink]
[/quote]

Danas ili u ponedeljak index sp 500 ide prema targetu 1100-. Brutalni, kako ti stojiš sa prognozom? [cool]

New Report

Close