Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

EUR/CHF mogući inverted H&S?

Jao Tigrus. Daj nacrtaj taj graf.

Inače alternativni count uvijek postoji i probojem indexa preko 1186,29 boda bit ćeš u pravu.

Za mene primarni count je još uvijek down i za sada ne kupujem ništa osim dva dana vikenda na moru. Ajd stavi taj tvoj graf. [cool]

1179 završnih danas…hmmm??
http://money.cnn.com/data/markets/sandp/

za sve one koji neznaju osnove tenicke analize stavio sam mali skolski video na:
https://sites.google.com/site/bndanalytics/school-of-technical-analysis

dan poslje sutra

@ CROMAN

Koja si ti faca!? Kad treba objaviti neki graf, ponuditi neki savjet ili sudjelovati u diskusiji onda ti ovaj forum nije dobar i kao uvrijeđena curica se grčiš kako ti ovdje više nećeš pisati jel te netko uvrijedio, ali kad treba reklamirati sebe sa ispravnim prognozama oko švedskog indexa, e tada smo ti dobri, a? Kaže jedna poslovica: "Kada te nitko ne hvali, onda se možeš sam hvaliti!" Pa zar ti nije žao gubiti vrijeme ovdje na samopromociju? Postaješ dosadan već malo, a to da nisi karakter to je odavno jasno.

kolega Angelo,
nista se Vi ne brinite – tu je Brutalni Kappital!
ako mr Croman ne zeli analizirati, zna se tko zna!

sada slijedi odbijanac do 1125 na sp500 za 10tak dana.

1. sendvic svijeca
2. oversold W + SS
3. divergencija SS
4. fibbo na 1120
5. retest RSI

JIHAAA!!!!

[lol]

odoh na beach!
[/quote]

analiza sp500

dnevni graf je gore objasnjen – potvrdio se sendvich i sve gore navedeno…
na satnom je lijepi diamond.

ono sto je vazno je tjedni graf u prilogu koji otvara mogucnost odbijanca iznad 1225.

zavisno od brzine rasta – RSI mora retestirati liniju potpore koju je probio.
tjedan dana odbijanaca vrlo vjerojatan, a target je iznad 1225.

[wink]

Kolega Tigrus, glede SP500 na 1225, moje mišljenje je da ovo nije nikakav početak novog BEAR-a i da BULL nije ni blizu gotov. Očekujem uskoro razine SP500 iznad 1400.

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

Za one koji ne znaju što i kako velika je vjerovatnost da će burza rasti utorak i srijedu, četvrtak stagnacija,a petak smireniji pad.

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

Glede usporedbe brodskih i graditeljskih dionica očekujem daleko brži i snažniji oporavak graditeljskih dionica makar nekima to se sad čini nemoguće i nestvarno.
Imam svoje razloge kad tako tvrdim i tako će i biti.

EUR/CHF mogući inverted H&S?

Inverted H&S propao, ode CHF još dolje.

tehnicari sto velite na ovo…? VXX prvi put nakon duuugo vremena iznad 200 MA ,rsi dobar, ja sam za UP

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

dow after ….bruum [bye]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Zlato tehnicki zanimljivo danas, H&S jos u igri, ali svasta se dogadjalo….
Koga zanima na slikama sam napisao ono glavno…..
Slicno kao kod jabucara pokusavam maximalizirati profit uz minimalni rizik..

Lijepo Vas pozdravlja balkanski debil leonidas primitivac po priznanju….

Opet preciznost na SPX-u….

New Report

Close