Da ne bi bilo zabuna sutra na rastove ne prodavati jer ide to gore cijeli idući tjedan.
kad, u ponedjeljak kad ne radimo? ma nemaš ti blage veze, samo lupetaš od teme do teme [bye]
@ CROMAN
Koja si ti faca!? Kad treba objaviti neki graf, ponuditi neki savjet ili sudjelovati u diskusiji onda ti ovaj forum nije dobar i kao uvrijeđena curica se grčiš kako ti ovdje više nećeš pisati jel te netko uvrijedio, ali kad treba reklamirati sebe sa ispravnim prognozama oko švedskog indexa, e tada smo ti dobri, a? Kaže jedna poslovica: "Kada te nitko ne hvali, onda se možeš sam hvaliti!" Pa zar ti nije žao gubiti vrijeme ovdje na samopromociju? Postaješ dosadan već malo, a to da nisi karakter to je odavno jasno.
kolega Angelo,
nista se Vi ne brinite – tu je Brutalni Kappital!
ako mr Croman ne zeli analizirati, zna se tko zna!
sada slijedi odbijanac do 1125 na sp500 za 10tak dana.
1. sendvic svijeca
2. oversold W + SS
3. divergencija SS
4. fibbo na 1120
5. retest RSI
JIHAAA!!!!
[lol]
odoh na beach!
[/quote]
Kolega Tigrus,
pretpostavljam da mislite na 1225, ali od vas se može svašta očekivati. Nego, sad imate priliku ovdje lijepo obznaniti u kakvim ste pozicijama ili u kakve pozicije namjeravate ući. Mi smo već oprali dlanove da vam zaplješćemo, samo dajte nam štofa da kad plješćemo možemo reći: "Živio brutalni kapital!"
[/quote]
nezneni kolega,
kak Vas FAZ koji ste kupovali na 11 $ ?
danas mozda bude 80 $ (sad je cca 74) .
preporucujem jedan iskrcaj i onda prekrcaj.
brutalni kapital je jedan i jednini ultimativni gospodar burze.
[wink]
[/quote]
danas je Brutalni Kapital pokazao moc na americkoj burzi.
izvukao sam aduta iz rukava i napravio ono sto nitko nije vjerovao da je moguce.
promijenio sam trend jednom naredbom.
imate sada prvi target na cca 1220-1230.
ali jos cu razmisliti ocemo li nakon toga dole.
odo na beach sa kolegom Philipsom…
[lol]
Za razliku od 1 godišnjeg grafa u postu iznad evo i 30 godišnjeg….Moram priznat da izgleda zanimljivo…
s&p 500 60 min.
Očekuje se jedna korekcija prema cca. 1100 nakon toga manji odbijanac pa opet….down. [cool]
Ima li tko kakav pogled na EUR/CHF? Švicarac rastura u zadnje vrijeme. Jučer sam ga prodao na 1,04 , danas opet ulaz…..
zlato moguc novi hs
s&p 500 60 min.
Očekuje se jedna korekcija prema cca. 1100 nakon toga manji odbijanac pa opet….down. [cool]
Ima li tko kakav pogled na EUR/CHF? Švicarac rastura u zadnje vrijeme. Jučer sam ga prodao na 1,04 , danas opet ulaz…..
prodali ste…
kupili bear niste…
[cool]
tehnički, čini mi se da se sprema jak udar gore.
stranci su prodali i trenutno spustili tržište, dionice su u rukama mirovinaca.
zasad su svi u strahu i polako pipkaju, bidovi se penju.
dovoljna je jedna šibica da sve izgori.a čini mi se da benzina ima.
baš me zanima šta će biti [proud]
a jednom će i stranci morati vratati dionice koje su prodali, ali po skupljim cijenama, sve me ovo užasno podsjeca na vrijeme poslije flash crasha i onda su svi bili sigurni da je promjena trenda tu, da je kraj bulla i ide recesija. vrijeme će pokazati, ja ću kao i dosad samo pratiti grafove.pozdrav
s&p 500 60 min.
prodali ste…
kupili bear niste…
[cool]
[/quote]
jasno Vam je da je na sp500 formiran "Diamond Bottom Pattern" na satnom grafu?
ne trebam Vam to objasnjavati, jel tako?
na dnevnom imate Ravarsal Sandwich Pattern filtriran i potvrden kroz oversolde.
one and only – Brutalni Kapital…
[wink]
Jao Tigrus. Daj nacrtaj taj graf.
Inače alternativni count uvijek postoji i probojem indexa preko 1186,29 boda bit ćeš u pravu.
Za mene primarni count je još uvijek down i za sada ne kupujem ništa osim dva dana vikenda na moru. Ajd stavi taj tvoj graf. [cool]
zlato moguc novi hs
Da kolega to je to sto pokusavam uhvatit, zato sam isao agresivno( vise od 1:1) onaj hedge na drugo rame i pustio ga dok je islo iznad crte!
Htio sam naime da budem komotan sa profitom i da mi ostanu prva dva ulazu za moguci drugi H&S!
Uspio sam i dodao jos dva na drugom ramenu, pa cemo vidjeti….
Zadnja dva su "zezalice"