Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sudeći po amerikancima sutra nam se sprema veliki pad dionica ali ipak ću sačekati petak 15:45 .

volim pad do 35 % ali ne velike lomove

Dow Jones – Kada Warren Buffett opet kupuje?
https://sites.google.com/site/bndanalytics/dow-jones-technical-analysis

dan poslje sutra

Kroman opet po starom, kad se nešto desi, on vadi nekakve upise gdje je on nekad nekome navodno rekao da će biti baš tako [yawn]
nikad od njega analize unaprijed, samo u rikverc [lol]

Ma opće je poznato da CROMAN nikad ništa ne pogodi.

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

Kroman opet po starom, kad se nešto desi, on vadi nekakve upise gdje je on nekad nekome navodno rekao da će biti baš tako [yawn]

[/quote]

Hehe

Nevjerovatno da uvjek isto brbljanje.Prije 4 godine malo vas je znalo ista o TA a jos manje o Ewt.
A sada ste svi experti.
A ko si ti da si pratio sto sam ja cinio i kakve analize stvarao i dao ljudima (Hrvatima i Svedanima)
Oni su znali vec dugo da se paze ovog pada sto je u pogonu.A dali ce doc dan kad se radi o onom poznatom xxx nivou/razini? Good question?
Ali …sve ima svoje vrijeme…posle kise dolazi sunce…ali posle tog sunca .. big ???

Mnoga pitanja…tu ima.
time will tell …right or wrong

Evo za one koje zanima svedski jezik:

Opisana analiza (7 feb 2011) o padu na Di.se

Do sada je svedski index imao pad od ca 28%

PS prevesti morate sami

Laku noc

[/quote]

neko (mislim Brankica) je prije otprilike godinu dana sjajno primijetio da Croman fantastično pogađa – prošlost. hehe. mene podsjeća na Mišu Kovača: samo JA znam pjevati, ostali ništa. i onda na koncertu digne ruke, a publika pjeva.

ima ovdje vrijednih forumaša koji, ističem i boldam, hrabro izađu sa svojim projekcijama, napišu danas za sutra, svi to možemo čitati i poslije provjeriti i procijeniti da li prognozer vrijedi ili ne (u određenom postotku). zamislite sad da Vakula ide čitat prognozu vremena za jučer [cool] e baš to radi epski opjevani Mišo Croman Kovač

meni su draži macheteovi, deluxovi, mrriovi, inverteri i drugi da ne nabrajam dalje, koji mi večeras čitaju prognozu za sutra a ne jučer.

@ CROMAN

Koja si ti faca!? Kad treba objaviti neki graf, ponuditi neki savjet ili sudjelovati u diskusiji onda ti ovaj forum nije dobar i kao uvrijeđena curica se grčiš kako ti ovdje više nećeš pisati jel te netko uvrijedio, ali kad treba reklamirati sebe sa ispravnim prognozama oko švedskog indexa, e tada smo ti dobri, a? Kaže jedna poslovica: "Kada te nitko ne hvali, onda se možeš sam hvaliti!" Pa zar ti nije žao gubiti vrijeme ovdje na samopromociju? Postaješ dosadan već malo, a to da nisi karakter to je odavno jasno.

Tko umre u jesen za njega nema zime

Komentar:

Kao sto vidimo crobex se nalazi u dugorocnom rastucem kanalu uspostavljenom 1999 g. Zona otpora na cca 2300 drzi od pocetka 2009 g. Trenutacno crobex se nalazi blizu dolje linije kanala, no tesko je za ocekivati neki veci rast prije izbora (cca do kraja ove godine). Interesantno je za primjetiti da je gornja linija kanala trenutacno na cca 2500 sto otvara i te kako lijepu mogucnost za rast, no takoder potrebno je preskociti jaku zonu otpora 2300.
Izlazak iz kanala prema gore, na crobexu se moze ocekivati tek u slijedece 2-3 godine gdje bi glavni okidac mogao biti ulazak Hr u EU. Takodjer za to je potreban jaki rast na stranim burzama te konsolidacija i pokretanje gospodarstva u Hr. Ukoliko te pretpostavke budu zadovoljene rast crobexa tipa 2005-2008 treba ocekivati u slijedecih 4-5 godina.

komentar skroz ok
[/quote]

Kad ponovno HDZ dođe na vlast. [lol]
[/quote]

kad dođe SDP bit će još bolje [lol]

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

PS prevesti morate sami

Laku noc

@ Croman,

vjeruj mi, vrlo malo ili gotovo nimalo ljudi ovdje na forumu ne interesira Di.se .
većina se bavi Crobexom, ako imaš nešto za pokazati od njega , cijenili bi to, jer svaki (dobro prikazani ) graf o njemu uvijek dobro dođe.

txs for underst.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

PS prevesti morate sami

Laku noc

@ Croman,

vjeruj mi, vrlo malo ili gotovo nimalo ljudi ovdje na forumu ne interesira Di.se .
većina se bavi Crobexom, ako imaš nešto za pokazati od njega , cijenili bi to, jer svaki (dobro prikazani ) graf o njemu uvijek dobro dođe.

txs for underst.

[/quote]

Da 100% si u pravu kao da nekog zanima šta on si umišlja
Godinama nešto švrlja a nikakve koristi od tog švrljanja i nakon nečega evoga ja sam vama rekao

Da rekao si i sad otiđi malo u mirovinu il se uhvati posla pa više pokaži šta znaš il neznaš

Napiši Crobex u idući 6mj će ovako izgledat sa padovima gapovima rastom i ljepo sve uz graf objasni slovom i brojkom za forumaše sve na ovom forumu

Francuzi cca 20 % iznad dna iz 2009, kreditni reiting potvrđen AAA!
Crobex trenutno duplo bolji!?Hmm…neki bi rekli pametnom dosta … [thumbsup]

POKRET OTPORA

PS prevesti morate sami

Laku noc

@ Croman,

txs for underst.

[/quote]

Moje poruke su bile samo kao odgovor na pisanje poruka ljudi koji smatraju da znaju sto ja cinim i pisem i analiziram.Nista drugo.
Posto ne mozes da pustis ljude da pisu budalastine a da im ne odgovoris.

Forum je vas…izvolite nastavit

New Report

Close