slazem se
i ja sam kupovao ptkm po 180 i nisam prodao po 205.
sada dokupljujem…no buitno je kada se fula da gubitak bude mali, a kada pogodi da bude dobar pogodak…
kupovao sam i lkpc jucer i danas…
budemo vidjeli, mozda opet budem pogriješio, ni prvi ni zadnji put
slazem se
sada dokupljujem…no buitno je kada se fula da gubitak bude mali, a kada pogodi da bude dobar pogodak…
kupovao sam i lkpc jucer i danas…
budemo vidjeli, mozda opet budem pogriješio, ni prvi ni zadnji put
U zadnje vrijem vi prednjačite po pogodcima što je za vas svakako dobro izgleda da vaša sada štima.
Kolega Upitnik
Jako puno se trudim oko toga, a rezultati kadkada budu ok kadkada ne.
Bitno je da se na vrijeme uvidi greška, a onda treba sam sebi priznati da smo pogriješili i tako i postupiti u skladu s time.
Ja sam svijestan koliko znam a jos vise da puno toga ne znam…
Treba ulagati u znanje, i biti realan u svojim ambicijama, pa ni rezultati nece izostati..
Jednom sam napisao da bih odmah potpisao prinos od cca 15% godisnje do kraja zivota ( naravno uz normalnu inflaciju) pa su se mnogi posprdno smijali prema tom postu…sada ih nigdje nema, vjerojatno ližu rane nastale ovim padom
del, zadnji put si pogodio na belju da smo popunili gap pa mozemo dolje, mislis da je i ovaj put isti slučaj u pitanju? pozz
POZDRAV Cromanu!
[thumbsup]
a sada će neki opet napisati da Ta ne radi
re Delux
Kad se radi o TA a specificno o EWT uvjek je bilio govora dali vrijedi ili ne.
Sjecam se sto se ovde pisalo prije par godina.
Medutim oni koji rade sa time i imaju iskustvo ZNAJU koju vrijednost ima ta metoda.
Ali forumi su isti u cijelom svijetu.Ljudi imaju misljenje o stvarima koje mnogo puta ne poznaju ili nemaju nikakvog iskustva/znanja o tome.
Plus toga forumi daju mogucnost da se anonimno pljuca ,ogovara i slicno.
Ali fakta postoji…ona je najvaznija.
Misljenja ce uvjek biti…
pozdrav i sretno
Croman
Za raditi uspjesne analize s EWT treba jako puno iskustva i ucenja, sem tebe i donekle GERONIMA na ovome forumu nema pravog ewt majstora.
del, zadnji put si pogodio na belju da smo popunili gap pa mozemo dolje, mislis da je i ovaj put isti slučaj u pitanju? pozz
svakako bi trebalo posjetiti taj nivo, ako ne iz prve , onda iz drugog pokusaja
jedno pitanje za znalce koji se bave i razumiju TA i ostale stvari koji pomažu pri kupnji ili prodaji dionica.odgovor koji bi htjeli znati svi.koje će dionice (po Vašem mišljenju ) odraditi "povrat" na stare cijene poslije ovog svjetskog a i našeg crvenila? zahvaljujem na odgovoru.
Kad mediji uzmu stvari u svoje ruke i zavlada panika… moš obrisat …. sa tehničkom analizom … sve pada u vodu !
[/quote]
Točno tako sad tržištem drma panika sutra novo iskrcavanje i tako sve do kraja ovog tjedna ako ne i dalje.
Ali samo do srijede ,,,najači analitičari spominju izlaz ,,,,preuzeto sa burze Studgart [cool]
Znanje je moć,,,,,, [wink] [wink]
slazem se
sada dokupljujem…no buitno je kada se fula da gubitak bude mali, a kada pogodi da bude dobar pogodak…budemo vidjeli, mozda opet budem pogriješio, ni prvi ni zadnji put
Rješavaj se PTKM jer će na 100kn KAD-TAD.
Knecht
Ja ne znam jesi ti stvarno .lup ili se praviš glup, nadam se za tebe da je ovo drugo.
Pogledaj graf bolje…
Sve ti je pogođeno unazad 2 mjeseca.
A imas dvije opcije, gdje ti vidiš da ja izričito pišem o realizaciji hd???’…
A o targetu 1400 sam ja pisao u 2009. kada si ti medvjedio i gledao kako ćeš šortati hahahahaahahah
A sebi stvarati i nabijati poene tako da ćeš mene pokušavati diskreditirati ti je loša ideja, jer u tehničku se razumiješ ko mara u krivi penis.
Ajd i ti i kad napraviš ijedan graf koji nije prepisan, onda možemo dalje raspravljati.
[thumbsup] [bye]
Delux
Tek sada sam pročitao ovaj tvoj post od prije mesec dana.
Da završimo oko prepisavanja grafova. Raznih blogova raznih guruja ima na stotine. Ali naci dobar kvalitetan graf? E to je teško.
Nikom ni najmanje ne zamjeram ako prepiše koju dobru analizu i djeli je ovdje sa nama na forumu. Ja to radim. Mislim, da treba čitati svakakve blogove i izvuci iz toga najbolje. Od mene svaki trud (i prepisivanje ako drži vodu) dobije 100. Pozdrav
P.S. Inače target za s&p 500 index za koji mesec cca. 50% retrace = 930.