Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

validus- negativna divergencija na rsi-u

evo za one koji su me mozda krivo shvatili na grafu sam prikazao skrivenu bikovsku divergenciju, nije teoretski cista, ali meni su ovakve situacije dosta puta upalile

PETINA, 06.06.2011. u 21:31
MACHETE
Koliko vidim SP500 iznad 1305 i nema padanja dolje!

S&P500 trenutno 1,297.90 ( – 1,10 % )
[/quote]
Al ipak iznad 1300! A kolega PETINA,ode li SP500 dolje Vi ćete pogubiti sve na LKPC.
Vjerovatno ste je riješili kompletno, stoga bi mogla ići kontra tj. gore.
[/quote]

Ameri 1285 (- 1,08% ) Još jedan autogol.
Kada ce LKPC na 400 kn ?

može li nova analiza za đuru?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

INGR-R-A

Mogući high and tight flag.. (rast je manji od 90%, znam, ali izgleda mi ok) ili možda zastavica vulgaris, tko bi ga znao..

na 15min grafu bikovske divergencije i proboj.. na 60min grafu skrivene bikovske divergencije i potpora..

potvrda prelaskom 16,4kn.. konačna potvrda prelaskom 18,5kn.. target cca 23,3kn..

Sretno!

Bolje živjeti sto godina u bogatstvu nego sedam dana u siromaštvu!

Što kaže tehnička za LPLH? Hvala.

Slika za index sp 500 govori sve:

Usput: Danas 7.6.2011 u 18.00 online webinar o kompaniji DUBLI, koja uspješno posluje u svjetu i još bolje prodire u Evropi. Pozivam vas, da se par minuta prije prijavite na donjem linku i saslušate informaciju preko interneta.

Vi i vaši gosti, koje možete pozvati sa ovim linkom , bit čete oduševljeni sa informacijom i novim pristupom na tržištu svakidašnje trgovine i usluga.

– počela nova gift card aukcija
– vani su V.I.P. članstva za 19.95 EUR
– brezplatno do Debitne Master Kartice z V.I.P. članstvom
– jeftinije do bencina, hrane, smanjenje trškova,leasinga,kredita..,…..i mnogo toga

Više o teme danas u 18.00 uri na donjem linku:

http://www.hotconference.com/conference,90097589

Dana 11. 6. 2011 u Sarajevuće biti prvi veliki prikaz. Budite prvi i registrirajte se prije njih.

Nakon gledanja webinara (gledati možete u živo skoro svaki dan u 18 sati) možete registrirati svoje članove prema prilogu:

CROBEX

Tjedna analiza..

Bolje živjeti sto godina u bogatstvu nego sedam dana u siromaštvu!

@khmm – Crobex
I meni se tako cinilo … ajde bas da vidimo.

Evo i prilozi:

@ Khhm,
s obzirom na sve, bottom fishing na INGRi je vrlo riskantna stvar. Bolje je pričekat sigurnije signale a ne isprobavati na tako kratkim tajmfrejmovima, osin za kockare. Koliko bi ti tribala pokriti divergencija na 15-min grafu? – valjda naj,najviše idući uru-dvi trgovanja?
ajd sritno [bye]

Evo jedan jednostavan graf za ingru

Mislim da na dionicama građevinara tek počinje potop u kojem će prednjačiti Ingra , Hidroelektra , Igh , Tehnika , Dalekovod , Industrogradnja . Ne nužno tim redosljedom možda najviše INGRA i Industrogradnja treće mjesto dajem Hidroelektri a sad vaša razmišljanja .

New Report

Close