kolegu KHMA bi zamolio viđenje DIOK-ia ako netko ima volje još može svakako
unaprijed hvala
Brzinska.. Izađite iz ovog kanala i zaradit ćete.. U suprotnom, sell na vrhu i kupnja na nižim razinama..
kratkoročno, ako se dogodi prva varijanta, 1.target na 99kn, 2. na cca 135.. ali ja se ovog ne bih pridržavao jer je grubo, izlaz treba prilagoditi razvoju situacije.. kao i ulaz.. lp
VIRO, proboj trokuta, target oko 550kn
može li mi Tony, Ulix, Croman ili netko ko zna bolje od njih potvrditi da li je ovo dobro nacrtano i izbrojeno.
hvala
Za valove nemam pojma, al’ ovo izgleda dobro.. [thumbsup]
iako bih ja target stavio malo iznad 600kn.. naravno, u slučaju da vas ne zaustavi otpor na cca 500kn..
validus- negativna divergencija na rsi-u
Jesi siguran?
imao sam 2 upita za adpl, evo graf, target nakon probijanja trokuta ispunjen, otpor na 147, prva potpora na na 138, druga na 134
ako je negativna zašto si spajao dna? kod negativnih se spajaju susjedni vrhovi (i kod regularne i kod skrivene). kod pozitivnih se spajaju susjedna dna. prije nego bahato odgovoriš, pogledaj u literaturi.
al dobro, ako postigneš +10% tjedno, fućkaš divergenciju
ako je negativna zašto si spajao dna? kod negativnih se spajaju susjedni vrhovi (i kod regularne i kod skrivene). kod pozitivnih se spajaju susjedna dna. prije nego bahato odgovoriš, pogledaj u literaturi.
al dobro, ako postigneš +10% tjedno, fućkaš divergenciju
znam sta pise u literaturi, teoretski bi se ovdje trevao pojavit vrh i jos jedan tzv. higest high, a na rsi-u obrnuto… ok je to, ali teba znati granicu di se teorija i praksa razilaze,
kod mene u praksi je ovakva situacija kao sta sam prikazao na grafu poziv na oprez…
slazem se da nije cista divergencija, ali vjerujte u praksi ovo vrlo cesto funkcionira