Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Index sp 500 – nadam se, da su ameri danas završili sa trokutom i da od sutra idu samo gore.

P.S. Malo se brinem jer je tigrus danas na forumu najavljivao rast ovog indexa. Pa može i on jednom pogoditi. [cool]

A moraju i oni malo predahnuti, nadam se samo da sutra neće s&p ispod 1300

ma kakav cash-r-a, 100% in

DDJH – podrška na 45-46 (ljubičasta je nešto važnija linija podrške), evidentan up trend, nužna je bila ova korekcija
BLJE – linije podrške (crvena, pa plava)

tnx crveni.

Index sp 500 – nadam se, da su ameri danas završili sa trokutom i da od sutra idu samo gore.

P.S. Malo se brinem jer je tigrus danas na forumu najavljivao rast ovog indexa. Pa može i on jednom pogoditi. [cool]

Taman sam htio pitati brutalnog kolegu, da li se šali ili je promašio ceo fudbal.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

A moraju i oni malo predahnuti, nadam se samo da sutra neće s&p ispod 1300

Ne znam. Zadnji benčmark rezultati su im razočaravajući. Pitanje je koliko snage tu još ima za guranje.
Makar bi volio da potegnu, jer su ipak zamašnjak (i prokletstvo) svjetske ekonomije.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

ma ameri se prestrašili lošijih pokazatelja, također bliži se kraju QE2, ali već su počele i špekulacije oko QE3 …

Vaš link

ma kakav cash-r-a, 100% in

Nadajmo se, da su gazde preko bare stvarno željele samo malo predahnuti, jer u slučaju proboja, donje linije trokuta (delux će biti u pravu) popore su tek na liniji fiba od 1286 i sljedeća oko 1250. U slučaju tog scenarija počeo bi opet rast od tih razina prema cca. 1450 do kraja godine.

Ipak nadam se, da će ameri ipak u rast sa targetom cca. 1381 pa tek onda korekcija (od cca. 100 boda) prije konačnog finalnog rasta do kraja godine.

Oni su gazde i bit će zanimljivo, koju igru će odigrati. Šanse su 50-50. Ajd

Taman sam htio pitati brutalnog kolegu, da li se šali ili je promašio ceo fudbal.

[/quote]

[wink]

Okanite se ćorava posla, US index se rekuperao 61,8%, dok naš još mrljavi…. al stigne do 4200 uskoro.

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

@MACHETE

Jesi ti uspio na kraju utopiti nekom onu svoju MAGMU koju si tako besramno reklamirao ovdje na TA i crtao prognoze temeljene na dnevnom prometu koji je u rangu cijene bicikla? Dugo nisi neki graf nacrtao za Magmu.

Tko umre u jesen za njega nema zime

u domovini se bitka vodi oko ingre i njenih opakih poslovatkoznađe

ima li neko ovdje neku tehničku iz rukava za INGRA
hvala bilježim se sa štovanjem

Postanite Eu-robovi

u domovini se bitka vodi oko ingre i njenih opakih poslovatkoznađe

ima li neko ovdje neku tehničku iz rukava za INGRA
hvala bilježim se sa štovanjem

Imam ja. možemo se dogovoriti, ako ćeš platiti ćevape.

Frankly my dear, I don't give a damn!

New Report

Close