Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Kolega Tigruse.. nego šta misliš o ovom grafu???
Što je ovo, dječiji autić upao u rupu?
Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.
Kolega Tigruse.. nego šta misliš o ovom grafu???
Da ne bi bilo zabune jer mi neki ipak pišu, onaj graf BUMPING se odnosi na Zvečevo.
GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!
DDJH – podrška na 45-46 (ljubičasta je nešto važnija linija podrške), evidentan up trend, nužna je bila ova korekcija
BLJE – linije podrške (crvena, pa plava)
spx 500 moguc razvoj hs
hoce li tako biti, a tko to moze znati
[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]
DDJH – podrška na 45-46 (ljubičasta je nešto važnija linija podrške), evidentan up trend, nužna je bila ova korekcija
Gospodine crveni, ukrali ste mi identitet. [angry]
Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.
super, hvala
Gospodine crveni, ukrali ste mi identitet. [angry]
[/quote]
Nemojte se ljutiti, molim Vas – sad ću to promijeniti.
moguće da su ameri svima prodali mošu sa probojem padajuće linije trenda … ak ne stanu uskoro nebu dobro
Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica
spx 500 moguc razvoj hs
hoce li tako biti, a tko to moze znati
Odličan graf, još samo dodajte i SMA200. [thumbsup]
UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!
Ne sjećam se dana kad je zaadnji put satni graf imao 8 crvenih svijeća u nizu, gadno izgledaju… [undecid]
UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!