da je uvedeno šortanje ovo bi mi bio prvi pick…ingra je ko zrela kruška, malo povjetarca i samo će tresnuti
p.s. ovo je samo moje viđenje, nemam ingru ali pratim igrice oko nje [lol]
Morem se složiti s tobom… no volumen je danas bio pojačan i ja očekujem da ako ne probije sma 200 iz prvog pokušaja, usledi odredjena konsolidacija i da ćemo možda gledati novi pokušaj veoma brzo. Naravno, kada bi stigle neke positivne vesti u medjuvremenu, onda bi verovatno imali jak proboj. No, na duljem tajmfrejmu, ništa se značajno nije desilo, još smo mi dosta daleko od dugoročnog uptrenda, pa ova igranka koja traje zasad je još uvek spekulativne naravi. Šta se tiče RSI, to nije toliko važno, jer on more da bude dosta dugo iznad 70 i da nastavi da raste unatoč prekupljenosti. Takodje, iako je volumen poslednjih dana rastući i natprosečan, trebao bi biti još jači za pouzdan proboj i nastavak rasta.
Jeste, mnogo si, bre, to dobro objasnio, fotije.
ATLN trokut?
target oko 63 dostignut.
Možda sam na krivom mjestu mjerio visinu trokuta.
Ako mjerimo od 19.02.2010 visina je 47-20=27
Target je 47+27=74kn.
Možda sam na krivom mjestu mjerio visinu trokuta.
Ako mjerimo od 19.02.2010 visina je 47-20=27
Target je 47+27=74kn.
A ne bi ni šubleron bolje izmirija [wink]
To je to, i amen. [bye]
pitaj eventualno Vlada111111111 on ti se najboje razumi u te targite, ako ni izgorija
Jeli nam ovo CROBEX grabi prema novim vrhovima.
Može neko nacratat malo.
Koristim ovu priliku da pozdravim kolegicu NASDAQ
E lipa moja, ne znam za koga radiš, ali čini mi se da raspolažeš s velikom količinom para
A sad vas ostale molim da dobro pogledate prognoze kolegice u vrijeme dok je ona očigledno
skupljala velike količine dionica koje imaju najveći rast, a u isto vrijeme vama prodavala
neku drugu priču
ddjh
Vaš link
adrs i ptkm
Vaš link
korf
Vaš link
diok
Vaš link
Uistinu se čudim hrabrim prodavačima, na silu ih istrzaju…. meni sve miriše na još jači impuls kad probijemo 2300. A probiti ovaj put hoćemo!