Hidra, proboj RSI-a, izlaz iz kanala na 124,9kn i povrat na 122kn točka probijanja kanala.
Upsješna obrana. RSI, MACD, OBV i naravno volumeni signaliziraju proboj i nastavak rasta.
S&P je zatvorio iznad potpore i trziste bi svakako trebalo ici prema 1410/15. Posebno bi obratio pozornost na banke jer zaostaju pogotovo za osiguravateljima a to se dogodilo samo jedanput u 10 zadnjih godina.
Hidra, proboj RSI-a, izlaz iz kanala na 124,9kn i povrat na 122kn točka probijanja kanala.
Upsješna obrana. RSI, MACD, OBV i naravno volumeni signaliziraju proboj i nastavak rasta.
Što kaže za HDEL nadalje, ima li kakav target.
HDEL sutra otvara sa GAP-om vjerovatno , proboj kroz 135kn kao kroz maslo i nastavak rast prema 170kn zoni gdje možemo očekivati snažnije nalete prodaje.
Pozdrav šefu koji ipak zaboravlja da čita postove o SP500,a da je ovo ipak Crobex.
Posebno bi obratio pozornost na banke jer zaostaju pogotovo za osiguravateljima a to se dogodilo samo jedanput u 10 zadnjih godina.
kad i zašto?
Evo malo i update-a grafa HIDRE. Odlično izgleda, nastavak rasta sutra.
U odnosu na EUR švicarac tapka prema donjoj liniji dugoročnog trenda od cca 1,21. Probojem ove linije CHF bi rastao i dalje.
Pratit čemo ako se to dogodi. Ipak mislim, da ima više šansi, da će EUR o odnosu na CHF ponovo rasti.
Zašto raste euro u odnosu na kunu a sezona je pred vratima? obično pada.
Zašto raste euro u odnosu na kunu a sezona je pred vratima? obično pada.
novo zaduživanje, jedno preuzimanje i možda eurobond.
moja laička forex logika govori da je to razlog za rast kune.
zaduže se vani i onda s tim eurima (ili dolarima) traže kune na domaćem tržištu.
Molio bih nekoga za analizu CHF, ako može.
Zahvaljujem unaprijed
….ja to vidim ovako…uglavno, razina EUR/CHF cca 1.20xx je razina gdje će biti punao buy naloga, a među njima i moj…
LP