Uskoro ćemo doći do kraja velike 1-e, a time nam slijedi korekcija….Tada je vrijeme za ulazak u shortove tipa FAZ, TYP….
Po mojem sudu debela linija na grafu označava target do kojeg prije toga moramo rasti….
Nakon te korekcije slijedi bull svih bullova….
majka svih bullova započela je dobrim 1Q Citija u 2009. i još traje. vjerujem da će 14164 će pasti do kraja godine na krilima tehnologije. u dvije godine djia je porastao za 100%. to mnogi zaboravljaju.
Jučerašnjim padom 4 je završila. Fibo brojevi ko iz knjige.
šta veli knjiga za danas?
Nije bitno, ide još jedan rast prije pada…
NA ČEMU KOLEGA? INI?
atlantska plovidba- vjerojatni početak buy signala, prelazak MACD-a perko signalne linije, RSI ce vjerojatno testirati vrijednost od 50, suzavanje BB kanala nagovjestava mogucnost promjene trenda, a cijena zatvaranja blago iznad pomičnog prosjeka
atlantska plovidba- vjerojatni početak buy signala, prelazak MACD-a perko signalne linije, RSI ce vjerojatno testirati vrijednost od 50, suzavanje BB kanala nagovjestava mogucnost promjene trenda, a cijena zatvaranja blago iznad pomičnog prosjeka
odlična TA, ali nepotpuna, evo potpune slike
a di je volumen [bye]
a di je volumen [bye]
[/quote]
pa nemogu ja utjecat na volumen trgovanja, postavio sam TA, a vama ako ne pase, postavite bolju analizu, mozete usput i fundamente malo pogledat pa mi javite [kiss]
labb@ obrat trenda koji spominjes na volumenu od 100 komada [bye] [bye] [bye]
DELUX
a di je volumen [bye]
[/quote]
Prognoze DELUX-a su pouzdanije.
Da remiziramo,
tijekom jučerašnjeg flash crasha 2.0 jedino što nije padalo su dionice, a jedino što se držalo većinu dana u plusu i danas lovi novi high je NASDAQ – buldožer, a ne indeks!
Čestitam koelgi tigrusu, uspio pogoditi jedini safe heaven. [thumbsup]