Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

NASDAQ

ajd nabaci tricu u kos za LKPC [tongue]

nepogrešivo
još tisak, i imaš 100% u zadnjih 5-6 grafa [lol]

da, ovo nije bas dobro ispalo za MrRia…
ne pratim grafove kolege mrri pa nisam skuzio…

kolega MrRi , morate malo bolje promisljati o TA jer ovo nije dobro…
[wink]

nepogrešivo

[wink]
[/quote]

….ništa nije dobro ako se "dobronamjerno" izvadi iz konteksta i ne shvati što je pisac time htio reći a pogotovo kratkoročno (npr.vaši INGR,FAZ,Nasdaq…)

Krepat ma ne molat

nepogrešivo

[wink]
[/quote]

….ništa nije dobro ako se "dobronamjerno" izvadi iz konteksta i ne shvati što je pisac time htio reći a pogotovo kratkoročno (npr.vaši INGR,FAZ,Nasdaq…)
[/quote]

pa dobro,
bilo je dosta diskusije o FAZu i uglavnom ga iz naftalena vadi kolega Machete kad diskutira o TISK-R-A.
inace ta prica je stara pa bar jedno 7 mjeseci – i gubitak je bio mali, jer sam kupio na cca 12,5 – oko lokalnog dna.

ingra nije ispostovala TA jer je nekim "čudom" baš kada se trebao relizirati proboj uključio mirovinac s masovnom rasprodajom dionica ingre. provjerite slobodno.

a na Nasdaqu se zbilja dobro moglo zaraditi zadnjih dana. samo je trebalo uči ALL IN u TYP na 21, pa izaci na 23,50 i uci u TYH na 42, pa izaci ovih dana (sad je oko 50).
ja sam iz TYHa izasao prerano na 46 (ALL OUT) i uso u TYP sa 25% na prosjecno 20,50.

eto vam matematike, pa računajte.

[wink]

@ tigrus
– niste me shvatili, npr. INGR: 26.01 u 15.00 je bio klasičan proboj po svim pravilima i trebalo je ući. Međutim već 27.01 u 14.00 je bio izlazni signal po satnom grafu usprkos školskom proboju. Ali uvijek se npr. taj primjer može ZLONAMJERNO izvući jer nije dosegnut target tog trokuta cca 20…Drugim rječima, u nekom se trenutku otvori ili je pred otvaranjem neki target (postavi se post na TA) a koji se može ili ne ostvariti, ali poanta je što prije prepoznati da od targeta nema ništa i postaviti pozitivni ili negativni SL.
[thumbsup]

Krepat ma ne molat

Za one, koji prate amere i index sp 500.

Prognoza je bila rast cca. 1367 i danas se index popeo na najvišu razinu u zadnje dve godine 1361,71.

Flyer, Tigrus i ostale koelege….ko bi to još prije 14 dana vjerovao?????? a posebno, da će dolar na 1,48 EUR/USD????

Ipak 1367 je prekretnica. Rast preko toga ide ka sljedećem targetu IHS-a od 1429 ali prije toga ipak mislim, da će ameri uzeti malo predaha sa manjom korekcijom. Ajd

Za one, koji prate amere i index sp 500.

Prognoza je bila rast cca. 1367 i danas se index popeo na najvišu razinu u zadnje dve godine 1361,71.

Flyer, Tigrus i ostale koelege….ko bi to još prije 14 dana vjerovao??????…

niš nije tribalo virovat, samo je tribalo napravit TA, dakako svoju
recimo, prije pet nedilja

sp500 – kolekcija proliće’11

@ NASDAQ :
ps. pokažite nam vaše definiranje ulaznih i izlaznih signala pa da prokomentiramo…

lipi moj, više se nezamaran sa grafima i TA
samo pogledam tvoje prognoze, i odma odigan kontra. to su mi najbolji signali

@nasdaq

ovaj graf kandidiran za najljepši graf ikad postan…
kakva kombinacija boja…
[smiley]

samo ne sjecam se da ste ga metili na forum….
[huh]

@knecht19

ma…
nema veze, kupio sam typ dolar prerano.
sta sad?….
[undecid]

@MrRi

cini se da treba duboko u povijest zavuci ruku ne bi li se Brutalnom Kapitalu nasao graf za "zlonamjernu" primjedbu.
ali neka , uvijek je tu famozni FAZ…. jel tako machete?
[lol]

NASDAQ
ajd nabaci tricu u kos za LKPC [tongue]

kako bi reka kolega plavi – može li bolje [lol]

@nasdaq

ovaj graf kandidiran za najljepši graf ikad postan…
kakva kombinacija boja…

samo ne sjecam se da ste ga metili na forum….

lipi moj, neradin ja grafe za forum, nešto čuvan i zase
al ajde, i ovi je bija na forumu, na prvi dan prolića, kako i priliči

sp500 – kolekcija proliće’11

@ NASDAQ :
ps. pokažite nam vaše definiranje ulaznih i izlaznih signala pa da prokomentiramo…

lipi moj, više se nezamaran sa grafima i TA
samo pogledam tvoje prognoze, i odma odigan kontra. to su mi najbolji signali
[/quote]

…kako dosljedno, uvijek general poslje bitke…
[thumbsup]

Krepat ma ne molat

New Report

Close