nepogrešivo
još tisak, i imaš 100% u zadnjih 5-6 grafa [lol]
da, ovo nije bas dobro ispalo za MrRia…
ne pratim grafove kolege mrri pa nisam skuzio…
kolega MrRi , morate malo bolje promisljati o TA jer ovo nije dobro…
[wink]
[wink]
[/quote]
….ništa nije dobro ako se "dobronamjerno" izvadi iz konteksta i ne shvati što je pisac time htio reći a pogotovo kratkoročno (npr.vaši INGR,FAZ,Nasdaq…)
[wink]
[/quote]
….ništa nije dobro ako se "dobronamjerno" izvadi iz konteksta i ne shvati što je pisac time htio reći a pogotovo kratkoročno (npr.vaši INGR,FAZ,Nasdaq…)
[/quote]
pa dobro,
bilo je dosta diskusije o FAZu i uglavnom ga iz naftalena vadi kolega Machete kad diskutira o TISK-R-A.
inace ta prica je stara pa bar jedno 7 mjeseci – i gubitak je bio mali, jer sam kupio na cca 12,5 – oko lokalnog dna.
ingra nije ispostovala TA jer je nekim "čudom" baš kada se trebao relizirati proboj uključio mirovinac s masovnom rasprodajom dionica ingre. provjerite slobodno.
a na Nasdaqu se zbilja dobro moglo zaraditi zadnjih dana. samo je trebalo uči ALL IN u TYP na 21, pa izaci na 23,50 i uci u TYH na 42, pa izaci ovih dana (sad je oko 50).
ja sam iz TYHa izasao prerano na 46 (ALL OUT) i uso u TYP sa 25% na prosjecno 20,50.
eto vam matematike, pa računajte.
[wink]
@ tigrus
– niste me shvatili, npr. INGR: 26.01 u 15.00 je bio klasičan proboj po svim pravilima i trebalo je ući. Međutim već 27.01 u 14.00 je bio izlazni signal po satnom grafu usprkos školskom proboju. Ali uvijek se npr. taj primjer može ZLONAMJERNO izvući jer nije dosegnut target tog trokuta cca 20…Drugim rječima, u nekom se trenutku otvori ili je pred otvaranjem neki target (postavi se post na TA) a koji se može ili ne ostvariti, ali poanta je što prije prepoznati da od targeta nema ništa i postaviti pozitivni ili negativni SL.
[thumbsup]
Za one, koji prate amere i index sp 500.
Prognoza je bila rast cca. 1367 i danas se index popeo na najvišu razinu u zadnje dve godine 1361,71.
Flyer, Tigrus i ostale koelege….ko bi to još prije 14 dana vjerovao?????? a posebno, da će dolar na 1,48 EUR/USD????
Ipak 1367 je prekretnica. Rast preko toga ide ka sljedećem targetu IHS-a od 1429 ali prije toga ipak mislim, da će ameri uzeti malo predaha sa manjom korekcijom. Ajd
Za one, koji prate amere i index sp 500.
Prognoza je bila rast cca. 1367 i danas se index popeo na najvišu razinu u zadnje dve godine 1361,71.
Flyer, Tigrus i ostale koelege….ko bi to još prije 14 dana vjerovao??????…
niš nije tribalo virovat, samo je tribalo napravit TA, dakako svoju
recimo, prije pet nedilja
sp500 – kolekcija proliće’11
@ NASDAQ :
ps. pokažite nam vaše definiranje ulaznih i izlaznih signala pa da prokomentiramo…
lipi moj, više se nezamaran sa grafima i TA
samo pogledam tvoje prognoze, i odma odigan kontra. to su mi najbolji signali
ovaj graf kandidiran za najljepši graf ikad postan…
kakva kombinacija boja…
[smiley]
samo ne sjecam se da ste ga metili na forum….
[huh]
@knecht19
ma…
nema veze, kupio sam typ dolar prerano.
sta sad?….
[undecid]
@MrRi
cini se da treba duboko u povijest zavuci ruku ne bi li se Brutalnom Kapitalu nasao graf za "zlonamjernu" primjedbu.
ali neka , uvijek je tu famozni FAZ…. jel tako machete?
[lol]
NASDAQ
ajd nabaci tricu u kos za LKPC [tongue]
kako bi reka kolega plavi – može li bolje [lol]
lipi moj, više se nezamaran sa grafima i TA
samo pogledam tvoje prognoze, i odma odigan kontra. to su mi najbolji signali
[/quote]
…kako dosljedno, uvijek general poslje bitke…
[thumbsup]