opet si prestao piti lijekove…kakav brutalni kapital, kakvo naređivanje.. [lol]
od 7.9.2010 trubiš o bearu, daj si pogledaj grafove koliko su indeksi od tada otišli gore
NASDAQ +27,71%
S&P 500 +22,54% [bye]
[/quote]
Kolega Tigrus je iskazao znanje na FAZ-u, kupnja po 12,5 USD i prodaja po 7,5 USD.
Kolega Tigrus ja svaki put trgujem suprotno Vama i svaki put dobivam! Evo i Tisak je primjer kako se omastiti zahvaljujući nekvalitetnim Tigrusovim analizama.
Hvala na Vašim postovima!
[/quote]
svasta…
niti sam prodavao FAZ na 7,5 niti sam se trgovao tiskom…
drzim vam palceve da se uspijete iskrcati sa sto manjim minusom,prije raspada sistema.
[wink]
Samo grafovi, da ne bih dobio jedinicu, sami ocjenite gdje če Crobi, time da imate varijante na biranje, ali uz pomoć indikatora..ZNA SE !!
LP [angry]
svasta…
niti sam prodavao FAZ na 7,5 niti sam se trgovao tiskom…
drzim vam palceve da se uspijete iskrcati sa sto manjim minusom,prije raspada sistema.
[wink]
Ide ti opako gore [bye]
Evo, razvoj iz mog posta od 18.04.2011. Najavljeni obijanac već odrađen.
Evo, razvoj iz mog posta od 18.04.2011. Najavljeni obijanac već odrađen.
Odbijanac već odrađen, i je,,, odrađen a što sad dolazi poslije odrađenog odbijanca, i zašto se on dogodio !!
CROBEX
Ova je samo za arhivu, iz dosade.. Moje viđenje.. Dok vani ljudi grabe gore, mi pretačemo iz šupljeg u prazno.. Bezveznjikavo i dosadno, u svakom slučaju.. Mislim na Crobex.. A možda i analiza..
Ajd sretno!
Po dnevnom grafu jesmo u uzlaznom trendu. Ok.
Odbili se jesmo na prve tehničke oversold signale, gledajući intraday 2h.
Hmh.
Ako misli krenut Crobi u akciju,
onda bi bilo jako zgodno da sad pokaže to, s obzirom na 2h i 10min graf.
Bilo kakav odlučniji zeleni dan, bilo danas ili sutra, bi signalizirao da crobkes
iz korektivnog moda, prelazi, ili je prešao u optimističan mod.
Eto,
malo mi je dosadno, pa da nešto napišem. Nadam se da će pomoć nekome.
CROBEX :
– proboj sLT RSI , lom ADX-a i +DI>-DI sugeriraju mogućnost završetka silaznog trenda
– satni graf: lom ADX-a i medvjeđa divergencija RSI-a upozoravaju na strpljenje i retestiranje probijenog dnevnog RSI-a
– retest nebi trebao ići ispod 2220 (2214-sma100)
– zatvaranje iznad 2250 pobudilo bi optimizam…..
@ NASDAQ :
– zbog takvih kao vi sam na DLKV i napisao vrijeme posta 14.00, jer se u 15.00 pojavio prodajni signal (presjecanje satne linije trenda cijene), a nakraju dana i izlazni signal po CCI-u
– već sam vam objašnjavao što znače riječi eventualno i mogućnost kao i moj način definiranja kratkoročnih ulaznih i izlaznih signala, nemam više volje…
[bye]
ps. pokažite nam vaše definiranje ulaznih i izlaznih signala pa da prokomentiramo…