Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
E, al on se namjerio na Nasdaq, pa nije to FAZ. [lol]
… ne bi želio žuriti, ali ovo bi mogao biti početak petice…
… čujemo se krajem svibnja …
LP
…slažem se…
"Istina je neotkrivena laž"
BLJE dvostruko dno, probijena padajuća linija trenda, RSI također probijen uz sve to i povečan volumen trgovanja
Stohastic u oversold poziciji presijećen, MACD bi se trebao također prekrižit kao jos jedna potvrda za BUY
Ili ovako.. Tko bi ga znao..
Bolje živjeti sto godina u bogatstvu nego sedam dana u siromaštvu!
molio bi kolegu khmm ta za ptkm
Prvo prijeđite ove otpore..
ima jedan graf za ptkm…
da li će tako biti, a tko to može znati?
TA analiza ne garantira ništa , 100 ljudi 100 viđenja i zaključaka.
svatko neka radi po svome.
ovo je moje viđenje, nemojte se povoditi njime, svatko neka radi kako misli da je najbolje i neka sam donosi odluke..to vam je uvijek najbolje.
[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]
3. potrebno je obaviti masni utovar u Bear ETF
Ako me pamćenje ne vara utovarali ste Vi kolega FAZ po 12,5 USD pa prodavali po 7,5USD…
Zar Vas nisu dovoljno ošišali kolega ??? Ili možda uopće i nemate kosu?
GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!
ima jedan graf za ptkm…
da li će tako biti, a tko to može znati?
TA analiza ne garantira ništa , 100 ljudi 100 viđenja i zaključaka.
svatko neka radi po svome.
ovo je moje viđenje, nemojte se povoditi njime, svatko neka radi kako misli da je najbolje i neka sam donosi odluke..to vam je uvijek najbolje.
To bi bilo to, zasad.. kolega [thumbsup]
A Vi, kolega snupy2, ako biste htjeli zaraditi mislim da bi bilo pametno pričekat razvoj situacije..