Crobex trenutno na samoj EMA100 liniji na dnevnom grafu (cca 2183), po prvi put nakon proboja 9/10.12.2010. EMA100 na tjednom je na oko 2167.
http://www.cnbc.com/id/15921552/site/14081545/
Šta je sa ovima šta im bi
http://finance.yahoo.com/news/SampP-cuts-longterm-outlook-apf-4226074179.html?x=0
The agency lowered the long-term outlook to "Negative" from "Stable."
It reaffirmed its investment-grade credit ratings on the U.S. long- and short-term debt itself, but said the ratings are at risk from the country’s growing deficit.
S&P said the U.S. has a high-income, diversified and flexible economy that has helped it to encourage growth while containing inflation.
But the country’s ballooning deficit could offset those positives over the next two years.
Deca bok. Pitalo me par ljudi za ATPL pa evo. Jedan osvrt. ATPL je na dugogodišnjoj liniji potpore označeno sa zelenom. ATPL je upravo probila prijašnji low i napravil lower low.
Ukoliko ovdje ne bude odbijanca, po meni nema nikakvog otpora do 550, označeno crvenom crtom
Pozdrav
Evo moj pogled na ATPL i ULPL.
ULPL već počeo davati buy signale, očekivano dno na oko 540-550. Pa odbijanje na kojem treba to rasprodat.
ATPL još ne daje signal.
Deca bok. Pitalo me par ljudi za ATPL pa evo. Jedan osvrt. ATPL je na dugogodišnjoj liniji potpore označeno sa zelenom. ATPL je upravo probila prijašnji low i napravil lower low.
Ukoliko ovdje ne bude odbijanca, po meni nema nikakvog otpora do 550, označeno crvenom crtom
Pozdrav
Ajme ,ATPL bez logaritamsske tablice stvarno nema nikakvog smisla,a naročito za tehničare.
Kompjeterski smo većina nepismeni,a matematčki polupismeni i ova tablica je nerealna.
Može li je netko prikazati logaritamski.
U ATPL,ni meda ni mlijeka,ni vina ni vode.
Ajme ,ATPL bez logaritamsske tablice stvarno nema nikakvog smisla,a naročito za tehničare.
Kompjeterski smo većina nepismeni,a matematčki polupismeni i ova tablica je nerealna.
Može li je netko prikazati logaritamski.
evo je lipi moj
sad te lipo molin jednu smislenu, realnu analizu, akonto ove tablice
Drukaje ,drukajte nadole…. Vjerujete da vam se to ne isplati. Iza Uskrsa raketa…. Kolio visoko? Neznam? Mislim debelo preko 850…
Bit će copy paste ovih postova za tjedan dana!
Dobra firma ne može propast a to znaju mudraci!
[thumbsup]
ATPL
zelena linija – dugoročna je popustila prije mjesec dana
crvena linija – srednjoročna je izdržala u nekoliko navrata u nepune dvije godine – jučer je popustila
ako se danas ne odbije
slijedeća granica otpora je moguća u zoni crvenog kruga
vidjeti ćemo danas